Ondernemend Friesland nieuws

Inschrijving voor Trendship 2016 geopend

Trendship

Trendship is het grootste evenement over business innovatie en digitale trends van Noord-Nederland en wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. Het evenement is in 2012 opgezet met als doel directeuren en managers in minimale tijd maximaal te inspireren op het gebied van innovatie. De komende editie vindt plaats op dinsdag 25 oktober in Sportstad Heerenveen en vanaf vandaag barst de inschrijving los.

Concept

Ook dit jaar verwacht Trendship ruim 1500 bestuurders, CEO’s en andere professionals. Zij komen bijeen om zich in één middag te laten inspireren en informeren op het gebied van innovatie en online business trends. Na vijf jaar staat het concept nog steeds als een huis en neemt het bezoekers aantal ieder jaar toe. Trendship draait om kennis opdoen dankzij drie topsprekers met zeer boeiende presentaties en vervolgens ogen te kort komen op een bomvolle Playground, waar de nieuwste en gaafste gadgets getoond worden. Dit alles met als doel innovatie aan te moedigen en daarmee de economie in Noord-Nederland te stimuleren.

 

Sprekers

De eerste spreker werd eerder dit jaar al bekend gemaakt: Professor Costas Markides. Hij bijt het spits af met een presentatie over hoe een organisatie zich staande kan houden in onze wereld die zo razendsnel verandert. Ook de tweede spreker is inmiddels bekend: Sander Duivestein – trendwatcher, adviseur en auteur over de impact van nieuwe technologie. Hij vertelt hoe je je als bedrijf staande houdt in al het digitale geweld van tegenwoordig. De derde spreker blijft voor nu nog een verrassing, maar wordt in september onthuld.

 

Playground

Na het plenaire gedeelte wordt de Playground geopend. Innovatie, tot in de breedste zin van het woord, zal hier vorm krijgen en gedemonstreerd worden. Van de HoloLens tot de allernieuwste Tesla X en van educatie- tot zorginnovatie, alle sectoren demonstreren het nieuwste van het nieuwste. Voor bezoekers is dat tevens de uitgelezen plek om te netwerken en wat te drinken met de andere deelnemers.

 

Horeca

Ook de lokale horeca sluit zich dit jaar aan bij Trendship. In samenwerking met Grand Café 1834, Pèpè & Coco, Het Ambacht en De Buurman Bar & Grill, zijn er speciale Trendship deals opgezet waar bezoekers gebruik van kunnen maken. De perfecte gelegenheid om na te genieten en de dag gezamenlijk af te sluiten.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement