Ondernemend Friesland nieuws

Internationale Kinderhulp Nederland (IKN) en Wiarda Faber samen op BCDN

Internationale Kinderhulp Nederland (IKN) en Wiarda Faber samen op BCDN

Met een unieke, ludieke maar ook zeer interessante samenwerking gaan hulporganisatie IKN en adviesbureau Wiarda Faber samenwerken om donateurs te werven op de Business Contact Dagen Noord.

Beursactie: Koop ’n Koepon!

Voor het kinderdorp in de Dominicaanse Republiek zoeken we ondernemers die gaan investeren in koeien. Met de melk van één koe kunnen we in het onderhoud van één weeskind voorzien. Een koe (met kalf) kost €1000,-, investeren kan al vanaf €250,-!

 

Investeren en direct terugverdienen

Voor bedrijven is investeren in ‘n koe gelijk een investering in zichzelf. De investering verdient men namelijk direct terug: Voor uw donatie ontvangt u een Koepon van gelijke waarde, welke als betaling wordt geaccepteerd door Wiarda Faber. Zij brengen uw Koepons 1 op 1 in mindering op uw factuur.

 

IKN ondersteunt sinds 1994 de wereldwijde projecten van International Childrens’ Care (ICC). ICC is gevestigd in Vancouver, USA en bouwt over de hele wereld kinderdorpen. In deze kinderdorpen worden ouderloze- en kansarme kinderen in gezinsverband opgevoed.

 

Wiarda Faber ondersteunt bedrijven bij het creëren van een werkomgeving met meer waardering, vertrouwen en samenwerking. Sociaal HRM-beleid en Aansprekend Leiderschap  zijn instrumenten die zowel directies, teams als individuele werknemers toepassen om een aantrekkelijk, gezond werkklimaat te realiseren.

 

De Business Contact Dagen Noord zijn dit jaar op 20 en 21 maart in het WTX Expo in Leeuwarden. IKN en Wiarda Faber vindt u op stand nummer 4208. Meer informatie vindt u op de website.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist