Ondernemend Friesland nieuws

Ambitie om te groeien

Jongeneel Sneek

Met 44 vestigingen verspreid door heel Nederland beschikt Jongeneel, houthandel en specialist, nu tevens met een timmer- en bouwshop op de vestiging, over een fijnmazig netwerk waarmee ze haar afnemers en klanten van zeer ‘dichtbij’ kan bedienen. Sinds oktober is Binnie Bouius weer terug bij Jongeneel. Van 1997 tot 2002 was ze hier accountmanager, nu keert ze terug als de nieuwe teamleider van de vestiging Sneek. Het is een uitdagende en plezierige omgeving om te werken, aldus Bouius: “Elke dag is anders en ook elk project is anders, dat maakt het zo boeiend.”

Met haar twintig jaar ervaring in de Hout & Bouwmaterialenhandel, is zij bekend met alle facetten van de handel en kan ze inspelen op bijna elke vraag van de klanten. Voor vragen die ze niet direct kan beantwoorden kan ze altijd een beroep doen op het Jongeneel Kenniscentrum. Bouius: “Jongeneel telt vijf kenniscentra waar wij en ook onze klanten altijd terecht kunnen voor meer complexe vraagstukken, bijvoorbeeld als het gaat om calculaties, producttoepassingen of regelgeving.”

 

N31
Bouius, die ook nog geregeld bij de klanten langsgaat, volgt de ontwikkelingen op de bouwplaats graag: “Het is mooi om te zien welke resultaten er behaald worden met behulp van ons hout en onze bouwmaterialen. Grote projecten, maar ook veel renovatie en onderhoud. Of bijvoorbeeld bij het aanleggen van tunnels, wegen Ook dat hout & plaatmateriaal wordt door ons geleverd.”

 

Duurzaam hout
Betrouwbaar, betrokken en bekwaam, dat zijn de kernwaarden van Jongeneel. Bouius: “Dat willen we ook uitdragen naar de klant, of het nu gaat om een groot bouwbedrijf of een bedrijf uit de groeiende groep ZZP’ers. Wij zijn er voor al onze klanten, de koffie staat altijd klaar.” Jongeneel importeert hout uit alle windstreken, denk daarbij aan Zweden, Indonesië, Brazilië en Finland. “Het is voor ons van belang dat bosbeheer op een verantwoorde en duurzame manier plaatsvindt. Het is onze ambitie om mensen in de bouw te helpen om beter, efficiënter en ook duurzamer te bouwen,” aldus Bouius.

 

Ambitie om te groeien
Na een periode van recessie, die diepe sporen in de bouwwereld heeft nagelaten, klinken er weer meer positieve geluiden en is er ook bij Jongeneel ruimte voor voorzichtig optimisme. Bouius: “De recessie was ook hier te merken dat heeft van ons de nodige concessies gevraagd. We merken nu dat de markt weer aantrekt, en natuurlijk hebben wij de ambitie om weer te groeien.”

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement