Kies Jouw Geld Dag in Hurdegaryp

Op zaterdag 24 juni vindt de tweede editie van de Kies Jouw Geld Dag plaats in Hurdegaryp, Friesland. Het evenement wordt georganiseerd door Keuze Vrij Bij Mij in samenwerking met o.a. Frij Fryslân en Fryske euro.

De organisatoren van de Kies Jouw Geld Dag zien dat het huidige financiële systeem ontspoort en niet meer dienend is aan de mensen en ondernemers die waarde creëren voor de samenleving. Bovendien wordt de komst van een digitale programmeerbare euro als een bedreiging gezien voor de keuzevrijheid, omdat de overheid en banken hierdoor controle kunnen krijgen over waar mensen hun geld wel of niet aan uitgeven. ‘Wij willen een samenleving waar mensen in volledige privacy zelf blijven bepalen waar ze hun geld aan uitgeven en geld de reële economie stimuleert. Op deze dag laten we zien hoe ze daar zelf invloed op hebben door aan de slag te gaan met mensgerichte geld alternatieven.’ aldus Olaf Weller, de oprichter van Keuze Vrij Bij Mij en organisator van de Kies Jouw Geld Dag.

Lezingen & panelgesprek

Op de dag zullen verschillende sprekers lezingen verzorgen en deelnemen aan het panelgesprek. Onder andere Ronald Bernard (URA), Anthony Migchels (Florijn), Bart van Meulenbroek (Friling), Lenie Braks & Petra Vlutters (Fryske Euro) en Serhan Meewisse (Znip.nl) zullen aanwezig zijn om hun expertise te delen over de verschillende alternatieve geldvormen.

Informatiemarkt

Naast het panelgesprek is er ook een informatiemarkt waar verschillende organisaties en bedrijven zich presenteren die alternatieve geldvormen bieden of op andere manieren zich inzetten voor meer keuzevrijheid. Hier kunnen bezoekers terecht voor meer informatie en om vragen te stellen.

De Kies Jouw Geld Dag is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van ons geldsysteem en wil weten welke alternatieven er zijn.

Vergelijkbare berichten