Ondernemend Friesland nieuws

Kliniek Tandheelkunde Sneek houdt 12 februari een unieke open dag

Frank Post Kliniek Tandheelkunde Sneek

Tijdens de open dag vertellen Frank Post en zijn collega's van Kliniek Tandheelkunde Sneek u alles over een tandarts behandeling onder volledige narcose (geen lachgas), de nieuwste protheses en het klikgebit. Van 13u tot 16u bent u welkom om kennis te maken met deze nieuwe technieken en in een ongedwonge sfeer een kijkje te nemen achter de schermen van deze moderne praktijk.

Hoe kom ik van mijn tandarts angst af?

Bijna de helft van de volwassenen gaat niet graag naar de tandarts. Kliniek Tandheelkunde Sneek heeft een speciale werkwijze ontwikkeld om angst te verminderen. Tandarts/implantoloog Frank Post licht toe: "Wij nemen alle tijd voor onze patiënten en werken samen met een psycholoog en psychotherapeut. Na een eerste gesprek, maken we een behandelplan en we leggen alles tot in de puntjes uit, zodat de patiënt precies weet wat er gaat gebeuren. Als de angst heel diep zit, dan kunnen wij in onze eigen kliniek behandelingen uitvoeren onder volledige narcose." In Noord Nederland is Kliniek Tandheelkunde Sneek de eerste tandarts die behandelt onder volledige narcose. Op de Open Dag is het zeer ervaren anesthesieteam samen met tandarts Frank Post aanwezig om geïnteresseerden alles te vertellen over deze unieke werkwijze.

 

Implantologie

Implantologie is een belangrijk specialisme van Kliniek Tandheelkunde Sneek dat door klanten enorm wordt gewaardeerd. Praktijkmanager Doris Post: "Op de open dag kunnen bezoekers informatie inwinnen over het bij senioren populaire klikgebit of andere vragen op gebied van protheses, implantaten en mondhygiëne. Wij innoveren continu en passen de nieuwste technieken toe in het belang van de patiënt. Van "reguliere" tandartszorg tot implantologie en preventie."

 

Voorkom ontstoken tandvlees

Kliniek Tandheelkunde Sneek besteedt dus ook veel aandacht aan preventie. Want ontstekingen aan het tandvlees, kunnen zo maar ontstaan. Deze mondziekte, parodontitis, kan onder meer leiden tot hart- en vaatproblemen, zo stellen onderzoekers. Het team van Kliniek Tandheelkunde Sneek zal op de open dag alle vragen over goede mondzorg beantwoorden en poetsinstructies geven ter voorkoming van parodontitis. Zo houdt u uw mond gezond.

 

Kortom voldoende redenen om eens kijkje te nemen in deze moderne, maar gezellige tandartspraktijk aan de Simmerdyk in Sneek.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement