Ondernemend Friesland nieuws

Kr8merk Café laat kleine ondernemers groeien

kr8merk Cafe

Het Kr8merk Café laat kleine ondernemers groeien. Afgelopen woensdagavond, 9 september, werd in café De Stee in Leeuwarden voor de eerste keer het ‘Kr8merk Café’ georganiseerd. Een maandelijks terugkerend evenement voor kleine ondernemers met advies over marketing en communicatie. Kort, krachtig en helemaal voor niets. Tijdens de succesvol verlopen avond werden verschillende ondernemers van een goed advies voorzien. Het Kr8merk Café is een initiatief van branded content bureau Kr8werk.

Merken laten groeien 

Het Kr8merk Café wordt georganiseerd door Kr8werk. Kr8werk is in 2011 opgericht door Ronald Brouwer en Jurjen Hofstra. Twee nuchtere Friezen die elkaar langer dan 20 jaar kennen. Groot geworden bij verschillende reclame- en communicatiebureau’s in Noord-Nederland. Kr8werk heeft maar één doel: merken laten groeien. Dit gebeurt door middel van marketing en communicatie. Voor klanten als: Hooghoudt, Kabelnoord, Koopman Logistic Group, Post-Plaza, Noordhoff Uitgevers, VanderPloeg, Zienn en nog vele anderen.

 

Kr8merk Café

“Een bedrijf starten is één, een bedrijf succesvol laten groeien is een ander verhaal. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij zijn dagelijks bezig om onze klanten te laten groeien. Vanuit een bijzondere gedachte: Never give up. And never be ordinary. We willen onze kennis en creativiteit ook inzetten voor de kleine ondernemers onder ons. Gewoon omdat we het leuk vinden. Geen verplichtingen, geen gedoe, gewoon goed advies,” vertelt Jurjen. “En het slaat aan. De eerste editie zat binnen no-time vol. Geweldig, toch?”

 

Duwtje in de goede richting

Tijdens het Kr8merk Café krijgen kleine ondernemers (ZZP en MKB) advies over marketing en communicatie. Vaak zijn ze constant bezig zijn met hun bedrijf/merk, maar ontbreekt het simpelweg aan kennis, en budget, om de marketing en communicatie goed op poten te zetten. “We willen ze een duwtje in de goede richting geven. Helpen om hun ambities waar te maken. Een avond waarbij ze – hopen we – vol met ideeën, goed advies en de nodige focus weer naar huis gaan,” aldus Ronald Brouwer.

 

Goed advies

Kr8werk vormt de kern van het Kr8merk Café. Daarnaast zullen verschillende adviseurs worden ingeschakeld om tijdens het Kr8merk Café iedere deelnemer van een goed advies te voorzien. Tijdens de eerste editie schoof Marco Kramer (van Brightboy Squad - Ken uw klant) aan om vanuit zijn specialisme de ondernemers verder te helpen.

 

Café De Stee

Het Kr8merk Café wordt – hoe kan het ook anders – georganiseerd in een café. “We zijn op zoek gegaan naar een mooie locatie, een informele plek. Het Kr8merk Café is laagdrempelig, zonder verdere verplichtingen. Café De Stee was meteen enthousiast toen we over onze plannen vertelden,” vertelt Jurjen. “Ze snappen onze plannen en bedoelingen.”

 

Maandelijks

Het Kr8merk Cafe zal een maandelijks terugkerend evenement worden. De volgende twee edities staan gepland op 7 oktober en 4 november.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement