Ondernemend Friesland events

OF wil samen met haar partners graag haar kennis delen met de ondernemers in Friesland. Daarvoor organiseren we regelmatig kennisevents met aansprekende thema´s, pakkende sprekers en interactieve programma´s. Heeft u suggesties of binnenkort een leuk event voor de ondernemers in Friesland? Neem dan contact met ons op.

Kuiper Verzekeringen: ‘Wij geloven in het elkaar fysiek ontmoeten’

‘Wij geloven in het elkaar fysiek ontmoeten’

Kuiper Verzekeringen staat dit jaar voor de derde keer op de BCDN. Directeur/eigenaar Jacco Kuipers: “Als Fries bedrijf mogen we hier natuurlijk niet ontbreken. Net als vorig jaar staan we op het zakenplein ‘The White House’; een prachtige netwerkomgeving waar ondernemers elkaar vinden en versterken.”


Wat verwacht je van de BCDN? Heb je een doel voor ogen, of een bepaalde ambitie?

Mensen ontmoeten. Zowel bestaande relaties als nieuwe contacten. Alles draait om mensen!


Waarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om op juist dit event aanwezig te zijn, welke meerwaarde heeft de BCDN volgens jou?

De wereld wordt steeds digitaler en er gebeurt meer online. Maar de offline wereld gaat niet weg. Integendeel: In een wereld die steeds meer hightech wordt, wordt hightouch interactie de nieuwe onderscheidende factor. Dat is mede de reden waarom wij ook geloven in het elkaar fysiek ontmoeten op een beurs als de BCDN.


Jouw bedrijf is natuurlijk uniek en dat wil je laten zien. Waarin onderscheiden jullie je en wat wil je daarvan laten zien in die twee dagen?

Wij willen mensen helpen, zodat ze kunnen zijn wie ze willen zijn. Of dat nou betekent diegene blijven waar je hard voor hebt gewerkt, of juist diegene wie je graag wil zijn. Succesvol ondernemer. Goede werkgever. Betrouwbare partner. Welverdiende levensgenieter. Tevreden medewerker. Jezelf. Etc. Daarom nemen wij geen negatieve insteek van angst, mogelijke risico’s, verzekeringen en zeker niet ‘verzekeren TEGEN’, maar juist een positieve, realistische insteek van ‘verzekeren VAN’.

 

Dat doen we door persoonlijke aandacht en te streven naar lange termijn relaties. Juist die verbondenheid maakt ons sterk. We zijn er dan ook in goede én slechte tijden. En we zijn misschien niet altijd perfect, maar we zetten ons wel altijd tot het uiterste in. Onze vakkennis staat daarbij bovendien altijd buiten kijf.


Op een netwerkevent als het BCDN aanwezig zijn, is onderdeel van je vak als ondernemer. Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?

Mensen ontmoeten en mensen helpen. En daar samen van genieten.


Lijfspreuk/motto:
Alles draait om mensen!

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist