Ondernemend Friesland nieuws

LeanForms verwelkomt partner Panterra Consultants

Slimmer samenwerken met de juiste informatie. Dat is de droom van menig manager in het midden-en kleinbedrijf, maar ook bij multinationals. LeanForms is een Nederlands bedrijf dat sinds 2010 een softwarepakket aanbiedt waarin registratie van informatiestromen van bedrijfsprocessen optimaal wordt geregeld en eenduidig wordt vastgelegd. Per 1 juli heeft LeanForms de organisatie uitgebreid met een partner voor Noord Nederland.

LeanForms heeft met Panterra Consultants, gevestigd in Baflo, een overeenkomst gesloten om hun krachten op het gebied van praktisch kwaliteitsmanagement te bundelen. Panterra Consultants, in 2001 opgericht door Menno Beukema en Lia Dreise, ondersteunt organisaties in met name Noord Nederland met het inrichten van managementsystemen op gebied van kwaliteit en veiligheid. “Wij zij erg blij dat we deze service nu kunnen aanbieden. Het is een simpele, pragmatische en betaalbare oplossing. Maar nog belangrijker, de bedrijfsvoering verbetert enorm met actuele informatie, betere interne communicatie en snellere rapportages,” aldus Menno Beukema.

 

Goede informatie: de motor voor meer winst
Veel bedrijven verspillen veel tijd met het zoeken naar de juiste informatie. De informatie is verdeeld over meerdere plaatsen op het netwerk, verborgen in een ingewikkeld ERP-systeem of zelfs opgeslagen op lokale computers bij de medewerkers! Hoe houd je dan nog het overzicht en voorkom je fouten bij verdere afhandeling van het werkproces?

“Deze problematiek zie je in bijna alle organisaties,” zegt Anton Schaerlaeckens CEO LeanForms. “De oplossing is niet alleen het inzetten van een IT tool maar juist het betrekken van medewerkers bij het slim inrichten van het werkproces. Als men het proces eenmaal samen goed heeft vastgelegd, kan men het vervolgens eenvoudig zelf automatiseren met LeanForms.”

 

“Met specifieke kennis, lokale partners en een uitgebreid actief kennisnetwerk waaraan ook al onze klanten mogen deelnemen, richten wij ons op het meetbare eindresultaat. De mens maakt tenslotte altijd het verschil,” concluderen Menno en Anton.

 

Doelgroep
Productiebedrijven, ziekenhuizen, grote en kleine bedrijven: LeanForms biedt voor elke organisatie de juiste oplossing. De slimme webformulieren worden volledig afgestemd op de bedrijfsprocessen van de betreffende organisatie. Het bedrijf heeft al vestigingen in Breda en Amsterdam en nu dus ook in Groningen (Baflo).

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement