Ondernemend Friesland nieuws

De auto van: Ingrid Wiechers

Ingrid Wiechers De Friesland Zorgverzekeraar

Wel bijtelling, geen bijtelling, waarom heb je de keuze gemaakt voor die bepaalde auto? Zou je hem collega ondernemers aanbevelen en waarom? Allemaal vragen die voorbij komen in onze vaste rubriek in OF magazine en OF online, De auto van .... Deze keer spraken we met Ingrid Wiechers directeur Klant en Commercie van De Friesland Zorgverzekeraar.

Wat voor auto rijd je?
Ik rijd een Volvo V70, een mooie  ruime stationwagon die me overal in voorziet.

Hoeveel zakelijke kilometers per jaar breng je door in de Volvo?

Ik rijd tussen de 60.000 en 70.000 kilometer per jaar.

Waarom heb je gekozen voor deze auto?
Om te beginnen is het een hele veilige auto en heeft hij fantastische, comfortabele stoelen. Dit is voor mij erg belangrijk vanwege mijn rug. Het is niet alleen een hele fijne zakenauto, maar ook uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik binnen ons gezin met twee opgroeiende jongens. De auto heeft veel ruimte, waardoor hij gebruikt kan worden voor alle mogelijke activiteiten. Zelfs de zeilen van onze catamaran passen erin! Oh, en de 20% bijtelling is natuurlijk ook niet vervelend.

Wat vind je belangrijk aan een lease-auto?
Eigenlijk alles waar deze auto voor staat; veiligheid, comfort en ruimte. Dat zorgt ervoor dat je met veel plezier op pad bent en dat is met het vele aantal kilometers per jaar wel een must.

Waarom heb je gekozen voor Friesland Lease?
Als zorgverzekeraar hebben we in het kader van de wederkerigheid besloten om over te stappen op Friesland Lease. Friesland Lease en De Friesland zien beide de regio als ankerpunt: samenwerking in de regio, verbondenheid met de Friese samenleving. Ik vind dat het DNA van beide bedrijven goed bij elkaar passen. Friesland Lease heeft het maatschappelijk verantwoord ondernemen ook als belangrijk speerpunt en daarin kunnen we elkaar ook uitstekend vinden. Wij hebben de ambitie om samen met  onze klanten goede zorg en een goede kwaliteit van leven te garanderen, nu en in de toekomst. Duurzaamheid is hier een belangrijk onderdeel van.  Friesland Lease heeft als visie samen met klanten voorop te lopen op het gebied van mobiliteitsontwikkelingen en wil daarmee bijdragen aan een schonere en gezondere wereld. Vanuit de overeenkomsten denk ik dan ook dat onze bedrijven ontzettend goed bij elkaar passen. Bovendien hebben we allebei klanttevredenheid hoog in het vaandel staan: beide bedrijven zijn onlangs gewaardeerd door klanten met een 8,1!

 

Friesland Lease biedt inmiddels ook de optie tot het leasen van elektrische fietsen, zou dat ook een optie voor je zijn?
Zeker weten, we zijn zelfs al met Friesland Lease in gesprek over de elektrische fietsen. Voor mij persoonlijk is het wellicht niet handig, omdat mijn woon-werk-verkeer nogal veel kilometers behelst, maar we zijn het eens met Friesland Lease dat het moet gaan om mobiliteit en niet langer om een auto van de zaak. Een leasefiets   kan dan een uitstekende oplossing zijn en het past natuurlijk ook goed bij ons als bedrijf waarin vitaliteit en gezondheid belangrijke  onderwerpen zijn.
 

Deze rubriek komt mede tot stand door Friesland Lease uit Drachten.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement