Ondernemend Friesland nieuws

LievenseCSO benoemt Leeuwarden tot noordelijk hoofdkantoor

Advies- en ingenieursbureau LievenseCSO heeft zijn vestiging in Leeuwarden tot het noordelijk hoofdkantoor benoemd. Het kantoor in Groningen is daarmee komen te vervallen en samengevoegd in Leeuwarden. Daardoor is ook een logische samenwerking ontstaan tussen het recentelijk door LievenseCSO overgenomen Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra, die ook in de Friese hoofdstad zijn gevestigd.

Welvarende stad

Henk Deinum, Wethouder Leeuwarden: ‘Gemeente Leeuwarden investeert enorm in het creëren van een bedrijvige stad ten behoeve van de economisch structurele versterking. De topsectoren waar de gemeente zich op richt zijn de Zuivelindustrie en Watertechnologie. In samenwerking met diverse bedrijven ontstaan banen waarmee het arbeidspotentieel van Friesland wordt benut. De gemeente heeft zich dan ook sterk gemaakt om vestiging van het hoofdkantoor van LievenseCSO mogelijk te maken.’ Deinum geeft aan erg verheugd te zijn met de keuze voor Leeuwarden.

 

Paul Zandstra, vestigingsmanager bij LievenseCSO Leeuwarden: ‘Voor ons is Leeuwarden de juiste uitvalbasis om onze activiteiten in de noordelijke regio verder uit te bouwen. We voeren al jaren voor met name overheidsinstanties en bedrijven in de zuivel- en levensmiddeltechnologie en de agrarische sector uiteenlopende bodem-, asbest en afvalwateronderzoeken uit. Door de ambities van de gemeente Leeuwarden, hebben we besloten om ons noordelijk hoofdkantoor in Leeuwarden te vestigen. Vanuit dit hoofdkantoor kunnen we klanten in deze regio van dichtbij nog beter bedienen met -aansluitend op de onderzoekstrajecten- advisering in kostenbesparingsmogelijkheden en begeleiding in het vormgeven van het omgevingsplan. Daarnaast kunnen we ze vanuit hier een breder en beter aansluitend dienstenpallet op het gebied van bouw, infra, ruimte en milieu bieden.’

 

Uitbreiding

Op het noordelijk hoofdkantoor van LievenseCSO werken inmiddels vijfentwintig specialisten plus de ruim twintig specialisten op het kantoor van Bartels in Leeuwarden. LievenseCSO en Bartels streven ernaar om eind 2019 in totaal twintig nieuwe specialisten te hebben aangetrokken.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement