Ondernemend Friesland nieuws

Lightcurb van Snakeware op plaats 50 in de MKB innovatie top 100 2015

Lightcurb Snakeware iBeacons innovatie top 100 2015

Donderdag 1 oktober, tijdens de dag van de innovatie, maakte de jury van de MKB Innovatie top 100 tijdens een spannende countdown de exacte notering van de genomineerde bedrijven bekend. Ate van der Meer en Arjen de Jong van Snakeware zijn superblij dat ze met Lightcurb beacon platform een prachtige 50ste plaats in de top 100 over 2015 veroverd hebben.

Samenwerking Snakeware en Alledaags

Middels het innovatieve Lightcurb beacon platform, waar Snakeware uit Sneek en Alledaags Mobile uit Groningen nu al ruim anderhalf jaar ontwikkeling in hebben zitten, kan iedereen op simpele wijze, via beacons, relevante boodschappen sturen naar smartphone gebruikers in de buurt. Dat deze nieuwe manier van mobile marketing op basis van locatie aan slaat, blijkt niet alleen uit de prachtige plek in de innovatie top 100, maar zeker ook uit het feit dat Lightcurb wereldwijd al in 24 landen toegepast wordt en er vele tienduizenden gebruikers zijn die met elkaar al ruim 1 miljoen beacons interactief hebben opgeleverd.

 

Laagdrempelig platform voor location based services

Het MKB, instellingen en andere organisaties krijgen, door gebruik te maken van het Lightcurb beacon platform, een laagdrempelig platform dat bestaat uit een online manager, een app of de code library voor integratie in bestaande apps. Hierdoor wordt de stap naar location based marketing kinderspel. Lightcurb is het eerste laagdrempelige beacon platform waarmee gebruikers via een gebruiksvriendelijke online manager, zonder programmeerkennis, boodschappen in kunnen stellen die via beacons worden uitgezonden. Deze signalen worden op smartphones van passerende voorbijgangers getoond. Het platform, de online manager en de app zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Arabisch. Chinees, Spaans en Duits volgen op korte termijn.

 

Eenvoudig aan de slag met Beacons

Wie eenvoudig aan de slag wil met beacons is in een paar klikken klaar. Starten met mobiele marketing via beacons komt op deze manier volgens Lightcurb initiatiefnemer Ate van der Meer binnen ieders handbereik: “Het is uniek dat je met de laagdrempelige online manager, de gratis app of de code library (voor integratie in bestaande apps) direct met beacons aan de slag kunt.”

 

Brug tussen offline en online communicatie

”Onze innovatie slaat een relevante brug tussen offline en online communicatie. Wij bieden als enige onderneming uit Nederland een open platform waar je met elk soort beacon en bestaande content in de vorm van video, webadressen, foto, tekst, etc. op heel makkelijke en gebruiksvriendelijke wijze deze nieuwe vorm van mobiele communicatie op locatie mogelijk maakt”, legt Ate van der Meer de werking van het veelbelovende Lightcurb beacon platform helder uit.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement