Ondernemend Friesland nieuws

Misco Solutions voorziet Gemeente Súdwest-Fryslân van nieuwe werkplekken

Misco Solutions heeft een raamovereenkomst voor twee jaar gesloten voor de levering van IT-werkplekken aan de gemeente Súdwest-Fryslân. De raamovereenkomst volgt uit de gunning van een Europese aanbesteding aan Misco Solutions.

mdat gemeente Súdwest-Fryslân ook ICT-dienstverlening verricht voor gemeente Harlingen en Littenseradiel, voorziet de tweejarige raamovereenkomst deze gemeenten van levering van werkstations, toebehoren en aanvullende dienstverlening voor circa 2400 devices. De overeenkomst is hierna nog te verlengen met twee keer een jaar.

 

De gemeente Súdwest-Fryslân wenste via een openbare Europese aanbesteding per perceel drie raamovereenkomsten af te sluiten met meerdere opdrachtnemers voor de levering van hardware voor mobiele en vaste apparatuur en aanverwante dienstverlening. De opdrachtnemers dienden merkonafhankelijk te zijn en verschillende A-merken te kunnen leveren. Van de in totaal vier inschrijvers bleek Misco Solutions het best aan te sluiten bij de wensen van de afnemers. Misco Solutions wist zich te onderscheiden op het gebied van prijs, kwaliteit van de dienstverlening en het maatschappelijk verantwoord ondernemen door onze specifieke marktkennis.

De gemeente sluit met Misco Solutions een raamovereenkomst af voor Perceel 1: werkstations en toebehoren. Dit betreft de levering van desktops, thin clients, laptops en monitoren. Het staat de gemeente vrij om optioneel aanverwante randapparatuur af te nemen zoals muizen, toetsenborden, dockingstations, etc.

 

Misco Solutions tekent daarnaast voor onder andere garantieafhandeling, uitgepakt leveren in rolcontainers, installatie op locatie en overige bijpassende dienstverlening op basis van ISO 27001-standaarden.

 

Misco Solutions is bijzonder verheugd met de raamovereenkomst. We willen dan ook graag een volwaardige gesprekspartner zijn voor de gemeente Súdwest-Fryslân, een die de uitdagingen van de specifieke markt herkent en daar de juiste oplossing voor heeft. “We zijn dan ook erg trots dat de gemeente Súdwest-Fryslân hun vertrouwen in Misco Solutions hebben uitgesproken.” Aldus Marc Hekman, Sales Manager Public voor Misco Solutions.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist