Ondernemend Friesland nieuws

MkbController wordt Greyt

MkbController wordt Greyt

Een deel van bedrijven uit het mkb maakt razendsnelle groei door. Andere doen hun best om aan te haken. Beide groepen hebben één ding gemeen: ze komen tijd en expertise tekort om focus en structuur aan te brengen in de organisatie. Zakelijk dienstverlener MkbController uit Rotterdam speelt hierop in met een nieuwe strategie én een bijpassende nieuwe naam: Greyt.

“We zien dat bedrijven die groeien – of die sneller willen groeien – vaak niet toekomen aan het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen,” constateert Martijn Wassink, oprichter en directeur van Greyt, het voormalige MkbController. “Veel start-ups hebben de potentie om door te groeien tot scale-ups, blijkt uit onderzoek. Maar dan moet de fundering wel kloppen.”

 

Grote organisaties

De toegenomen vraag naar begeleiding en structurering deed MkbController besluiten te transformeren in Greyt. “Onze oude naam paste niet langer bij onze dienstverlening en de doelgroep die we bedienen,” licht Wassink de naamswijziging toe. “De nieuwe naam straalt uit wat wij voor bedrijven betekenen: waarom tevreden zijn met goed, als je groots kunt zijn?”

 

Greyt helpt bedrijven uit het brede midden- en kleinbedrijf (van drie tot +35 fte) op het gebied van onder meer finance, strategie en business intelligence. Van oudsher boden de Rotterdammers diensten aan van controllers, maar de focus is in de loop der jaren steeds meer verschoven naar ervaren CFO’s. Ook de klantenkring is breder geworden dan het mkb van weleer. “Greyt staat ook grote organisaties bij, die je niet meer tot het traditionele mkb kunt rekenen. Zij gaven ook aan zich niet meer te herkennen in onze oude naam.”

 

Richting geven

Als Greyt wil het bedrijf deze doelgroep nadrukkelijker aanspreken. Het hanteert daarbij het devies: in elk goed bedrijf schuilt een groots bedrijf. Wassink: “Je komt verder als je écht weet wat het verschil maakt. Onze belofte is om ondernemerskracht terug te brengen in organisaties door ondernemers en directieleden weer richting te geven.”

 

Het team van Greyt bestaat uit strategisch adviseurs, financieel directeuren en vakspecialisten. Alle partners hebben eerder gewerkt op senior- en directieniveau. Dankzij deze ervaring en brede oriëntatie slaagt Greyt erin bedrijven naar nieuwe hoogten te leiden. “Wij worden gedreven door de wil om groei en rendement te creëren,” besluit Wassink. “Net als onze nieuwe naam barsten wij van de ambitie.”

 

Over Greyt

Waarom goed zijn, als je groots kunt worden? Greyt helpt bedrijven het beste uit zichzelf te halen door middel van hoogstaand advies en professionele begeleiding. Het bedrijf, gevestigd aan de Lloydstraat in Rotterdam, staat ondernemers bij op het gebied van finance, strategie en business intelligence.

 

Meer informatie vindt u op www.greyt.nl

.

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement