Ondernemend Friesland nieuws

Eerste Netwerkbijeenkomst Club2018 is schot in de roos

Club2018 bijeenkomst November

Met ongeveer 180 ondernemers is de eerste Netwerkbijeenkomst van Club2018 een succes geworden. De bijeenkomst vond plaats op maandag 23 november in de showroom van Auto Haaima in Leeuwarden. Daar werden zij bijgepraat en geïnformeerd over de stand van zaken door o.a. Jan van Erve, hoofd Sponsoring en Commercie, John Bonnema, Zakelijk directeur en Lieven Bertels, Artistiek directeur.

Enthousiasme

Mr. Ruud Glas van Haan Advocaten, de eerste grote sponsor van Leeuwarden-Fryslân 2018, vertelde over het belang dit mooie evenement te sponsoren. Zijn enthousiasme voor het sponsorschap ontstond o.a. na het zien van de film “Liverpool Culturele hoofdstad 2008”.

 

Vertrouwen

Lieven Bertels, die sinds kort de algemene leiding binnen Leeuwarden-Fryslân 2018 voert, dankte de leden voor het vertrouwen in de organisatie. ,,Jullie, de leden van het eerste uur, dragen veel bij.” Bertels, die vanaf februari fulltime voor Culturele Hoofdstad van Europa 2018 aan de slag gaat, roemde de Club2018-leden die hij de basis voor dit omvangrijke en ambitieuze project in Friesland noemde.

 

De iepen mienskip

De bijeenkomst stond vooral in het teken van ontmoeten. Behoudens de gesprekken die met de organisatie plaatsvonden, maakten veel ondernemers voor het eerst met elkaar kennis. Het leverde boeiende gesprekken op: gezien de samenstelling van Club2018, was dat geen verrassing. Er is in Friesland, in het noorden zelfs, geen zakelijk netwerk te bedenken waarin het onderlinge DNA zó afwijkt. Er is plaats voor iedere ondernemer, onderscheid wordt niet gemaakt. ,,Eigenlijk kun je stellen”, zei Jan van Erve, ,,dat het thema van Leeuwarden-Fryslân 2018 – namelijk de iepen mienskip – zich sterk manifesteert in de structuur van onze club.” Anders gezegd: Club2018 is een netwerk waarin de slager, webdesigner, advocaat, vlaggenmaker, kaasboer, tandarts, reclameman en fotograaf elkaar vinden. En ze waren er maandag bijna allemaal. Soms alleen, soms met een introducee. ,,De opkomst was geweldig”, zegt Van Erve. ,,De bijeenkomst is daarmee een schot in de roos gebleken.”

 

Sponsoring

De avond werd mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Club2018-leden: Onder De Luifel Catering, MHB Showtechniek, Wiersma Tentenverhuur en Partyverhuur, Auto Haaima , FF Anders Reclame en Haan Reclame. Jan van Erve: ,,Dankzij hen, stuk voor stuk zeer gewaardeerde Club2018-leden, kijken we met veel plezier op de Netwerkbijeenkomst terug. Op naar de volgende in april 2016!”

 

Foto: Ruben van Vliet

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement