Ondernemend Friesland nieuws

Nieuwe Voorzitter Ljouwerter Skutsje

Nieuwe Voorzitter Ljouwerter Skutsje

Na enige jaren te kampen hebben gehad met bestuursperikelen heeft de stichting Ljouwerter Skutsje een belangrijke stap gezet in de vorming van een nieuw bestuur. Per 1 juli is Johan Haringsma aangetreden als voorzitter. Hij is geen onbekende bij de stichting. Zijn vader, Andries Haringsma, is jaren voorzitter geweest. Daarnaast is Meine Haringsma ook geen onbekende bij het Ljouwerter Skutsje. Johan Haringsma heeft als eerste taak om een hecht nieuw bestuur te vormen die de ambities voor de komende jaren kan waarmaken.

Johan Haringsma is 58 jaar, getrouwd met Jacqueline en heeft 2 kinderen, woont in Leeuwarden, een echte Liwwarder dus. Daarnaast een sportman in hart en nieren, voetballen, zeilen, boksen, kaatsen en natuurlijk skûtsjesilen.

 

Johan: ” Samen zijn we sterk”, We doen het met elkaar, dat is mijn uitgangspunt. En ik ben zeker van de resultaten. We bedrijven topsport en dan mag je elkaar uitdagen, aanspreken en tot het uiterste gaan. Een gezonde portie ambitie dus, die we planmatig aanpakken. Ik vind dat we eruit moeten halen wat erin zit. Wat mij betreft is dat we binnen een paar jaar moeten strijden om de plaatsen 1, 2 of 3. Soms moeten dan ook wat moeilijke beslissingen genomen worden, die ga ik niet uit de weg.”

 

Aanstaande zaterdag 4 augustus, bij de start van de SKS-wedstrijden in Grou, presenteert de nieuwe voorzitter zich aan de vrienden en donateurs van het Ljouwerter Skûtsje.

 

 

 

 

 

 

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist