Ondernemend Friesland nieuws

6 Friese internet bureaus in actie tijdens de Concept7 Futsal cup

16 Internet bedrijven halen ruim 6.000 euro op voor Kinderdagcentrum de Kleine Beer in Groningen. Op vrijdag 18 oktober 2013 zaalvoetballen 16 internetbedrijven van boven Zwolle in de Concept7 Futsal Cup tegen elkaar voor de bokaal, de fun en het goede doel. Vorig jaar ging er een bedrag van 6.500 euro naar het Foppe Fonds en nam Foppe de Haan de cheque persoonlijk in ontvangst. In deze 2e editie van de Futsal Cup gaan alle opbrengsten naar Kinderdagcentrum de Kleine Beer, voor kinderen van 0 t/m 18 jaar met een verstandelijke beperking. Er is nog 2 plek voor 2 bedrijven om mee te doen.

De deelnemende bedrijven op de Futsal Cup zijn: Peperzaken, Buyways, Malengo, Traffic4u/ bGenius, 360 ecommerce, Tres, Worldticketshop, Snakeware, Sterc, Zelf, Point 4 media en Concept7. Er is nog plek voor 2 bedrijven om mee te doen. Een bedrijf betaalt 850 euro voor deelname. Op deze manier hebben ze samen al gegarandeerd 6.000 euro opgehaald. Online design club Concept7 organiseert het event, maar verdient er niets op. De Futsal Cup wordt gespeeld in sportcentrum de Hullen in Roden.

 

Alle opbrengsten voor Kinderdagcentrum de Kleine Beer in Groningen

Alle opbrengsten gaan naar Kinderdagcentrum de kleine beer. Kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 0 tot 18 jaar maken gebruik van Kinderdagcentrum de kleine beer. Ze worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door deskundige begeleiding en ondersteuning. Van het geld wordt een speciale side-by-side duofiets voor de kinderen en ipads gekocht. Het voornaamste doel van het kinderdagcentrum is het bevorderen van hun ontwikkeling op allerlei gebieden, zoals communicatie, spel en bezigheden, sociaal-emotionele ontwikkeling, motoriek, lichamelijk welzijn en zelfredzaamheid.

 

Naast de deelnamekosten voor de bedrijven wordt er op de dag zelf ook op andere manieren geld ingezameld voor het kinderdagcentrum. Zo worden er loten verkocht voor het Rad van Avontuur en werkt Fysiotherapie Willems uit Paterswolde belangeloos mee aan de cup. Bedrijven die nog mee willen doen kunnen een mail sturen naar 

esther@concept7.nl

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement