Ondernemend Friesland nieuws

6 graden organiseert workshop social media strategie

In een tijd waarin steeds meer op internet gebeurt, daar ontdekken ondernemers de mogelijkheden van de inzet van social media. Bij veel bedrijven bestaat echter onduidelijkheid over wat men er mee moet. “Daarom is goed om eerst aan de slag te gaan met een strategie”, aldus Ferenc Jacobs van het bedrijf 6 graden uit Surhuisterveen. Hij organiseert op 4 oktober de workshop ‘In 6 stappen naar een strategie’.

“Facebook, Twitter of LinkedIn bieden voor elk bedrijf volop mogelijkheden om zich te profileren. Goed nadenken over doelen en hoe men deze wil realiseren voorkomt dat ondernemers tijd en geld verspillen” aldus Jacobs. Niet elk bedrijf heeft echter het budget om dit door een gespecialiseerd bedrijf te laten ontwikkelen, waardoor het risico van een onvolledige inzet hoog is.

Met die gedachte heeft 6 graden de afgelopen maanden gewerkt aan een unieke methode om in workshop-vorm tóch een strategie op maat samen te stellen. Ferenc Jacobs: “Via een drietal werkbladen stelt iedere deelnemer zijn of haar eigen strategie op aan de hand van de begeleiding tijdens de workshop. De nadruk ligt écht op doen, aan het eind van de avond gaat iedereen met een kant-en-klare en werkbare strategie naar huis”.

Deze workshop biedt uitkomst voor de vele zzp’ers en MKB-bedrijven die deze regio rijk is. De kosten voor deelname zijn € 79,- excl. BTW. “Dit is een relatief kleine investering, maar levert veel voordeel en besparing op binnen het marketingbudget van een bedrijf”. De workshop wordt op 4 oktober van 19.00 tot 21.00 uur aangeboden in het Sterc trainingscentrum aan de Lauwersweg 7 te Surhuisterveen. Inschrijven kan via www.6graden.nl/workshop. “Om voldoende aandacht te geven aan elke deelnemer is er plaats voor maximaal 20 deelnemers, dus enige haast is gewenst” aldus Ferenc Jacobs.

6 graden is een samenwerking tussen Incd. Concepting en Sterc Internet & Marketing, beide uit Surhuisterveen. 6 graden is het enige gespecialiseerde bureau voor social media marketing van Noordoost Fryslan. Men richt zich op innovatieve sociale marketing voor bedrijfsleven en overheid.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement