Ondernemend Friesland nieuws

Aanleg Pitch&Putt Golf Esonstad in volle gang

pitch en putt esonstad

Eind vorig jaar is een start gemaakt met de aanleg van een nieuwe Pitch&Putt Golfbaan in het noorden van Friesland. De Pitch&Putt Golfbaan wordt aangelegd naast Landal Greenpark Esonstad en Camping Esonstad. De baan beloofd een absolute aanwinst te worden voor zowel het park als de omgeving. Op sportief gebied denk aan de watersport heeft het park haar gasten al veel te bieden. Toch zijn de ondernemers van Esonstad voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen om het park nog aantrekkelijker te maken.

Verbreding regionale recreatiemogelijkheden
Op sportief gebied denk aan de watersport heeft het park haar gasten al veel te bieden. Toch zijn de ondernemers van Esonstad voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen om het park nog aantrekkelijker te maken. Deze uitdaging is gevonden door het park uit te breiden middels de 23ste Pitch&Putt Golfbaan van Nederland. De baan wordt als een belangrijke aanwinst gezien voor zowel het park als de omgeving. Ongetwijfeld zal een deel van de 250.000 bezoekers die jaarlijkse de regio bezoeken, een balletje komen slaan. Van dit aantal bezoekers verblijven zo’n 60.000 gasten op het park Landal Esonstad.

 

Geschikt voor iedereen
Pitch&Putt Golf maakt momenteel een sterke ontwikkeling door, mede omdat het spel geschikt is voor iedereen vanaf 8 jaar. De Pitch&Putt Golfbaan in Esonstad kan in de toekomst rekenen op een grote diversiteit aan bezoekers. Zo zijn er natuurlijk de gasten van Landal Greenpark Esonstad en de naastgelegen Camping Esonstad. Ook toeristen, watersporters uit de regio Lauwersmeer en inwoners van de driehoek Dokkum – Buitenpost - Winsum kunnen op de nieuwe baan een balletje gaan slaan. Daarnaast is de baan prima geschikt voor zowel familie-uitjes als bedrijfsuitjes, zeker in combinatie met de horecafaciliteiten van het park. Tenslotte zullen ook de Pitch&Putt Golfliefhebbers uit binnen en buitenland veel plezier beleven op deze nieuwe baan.

 

Opening zomer 2012
De Pitch&Putt Golfbaan in Esonstad wordt aangelegd onder architectuur van de internationaal gerenommeerde architect Gerard Jol. De 18-holes Pitch&Putt Golfbaan biedt door de vele hoogte verschillen en waterpartijen een enorme uitdaging voor spelers. De aanleg van de baan verloopt voorspoedig. Zo zijn hole 1 tot en met 9 inmiddels gereed wat betreft het grondwerk. Deze maand nog worden hole 10 tot en met 18 verder aangelegd. Vervolgens zal de drainage gelegd worden waarna men het gras kan inzaaien. Als het weer het toelaat, wordt de baan in Esonstad begin zomer 2012 geopend. Naast de baan in Esonstad, worden er dit jaar onder andere banen geopend in Koudum en Oirschot. Met ruim 20 banen is Pitch&Putt Golf in Nederland de grootste franchisegever in deze tak van sport en hard op weg naar een landelijke dekking.  Kijk voor meer informatie over Pitch&Putt Golf en een overzicht van alle vestigingen op www.pitch-putt.nl

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement