Ondernemend Friesland nieuws

Aftrap de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2010

Aftrap de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2010

Op donderdag 2 september 2010 vindt vanaf 19.30 uur op de 2e etage van de Kamer van Koophandel te Leeuwarden de aftrap plaats van de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2010 (JOP). We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

De kick-off van de JOP is de start van het actieve traject t/m de finaleavond op 23 november aanstaande. De organisatie wil hiermee alle JOP2010-kandidaten bijeen laten komen, belonen voor hun deelname aan de JOP, hen laten profiteren van een nuttige avond en kennis laten maken met andere ondernemers die hun eerste onderneming of activiteit zijn gestart.


Voor de pers biedt de kick-off de mogelijkheid om ondernemers te spreken die zijn betrokken bij de JOP, bijvoorbeeld de winnaar van vorig jaar, Eric Dijkstra; ondernemers die deelnemen aan JOP2010; of eenorganisatielid van de JOP.

Programma*:
19.30 uur Ontvangst met koffie/thee
20.00 uur Welkomstwoord door JOP-organisatielid
20.05 uur Eric Dijkstra van GOOI Design, over zijn ervaringen als winnaar JOP2009
20.10 uur Presentatie Kamer van Koophandel
20.15 uur Workshop ‘Media’ door Stephan van der Veer
21.15 uur Uitleg vervolgtraject de JOP
21.30 uur Borrel
22.30 uur Sluiting
 
Over JOP ‘nieuwe stijl’
Dé Jonge Ondernemersprijs (JOP) van het Noorden is vanaf dit jaar heel actief en zichtbaar in alle 3 de noordelijke provincies. De organisatie wil dat de JOP gaat ‘leven’ in heel Noord-Nederland. Dit gebeurt als volgt: Op 15 september presenteren de 18 (6 per provincie) geselecteerde deelnemers zich aan de jury. Aan het einde van de middag maakt juryvoorzitter Robert Veenstra de 9 (3 per provincie) finalisten bekend. Deze finalisten gaan zich vervolgens t/m de finaleavond op 23 november in hun eigen provincie presenteren tijdens minimaal 2 ondernemersbijeenkomsten. Deze kiest de JOP-organisatie voor hen uit. Daarnaast kunnen zij zichzelf presenteren op bijeenkomsten naar eigen keuze.  Het doel hiervan is hun onderneming en kandidaatschap publiciteit te geven. Hiermee kunnen zij punten verdienen die meetellen voor hun eindscore. Tijdens de bijeenkomsten die JOP voor hen selecteert, wordt gestemd met stemkaarten. Daarnaast kunnen mensen in het voortraject en tijdens de finaleavond via SMS stemmen op hun favoriete ondernemer.
 
De Stichting Dé Jonge Ondernemers Prijs (JOP) is in 2002 opgericht door het Jonge Bedrijven Netwerk Groningen, Jonge Bedrijven Netwerk Fryslan en Jonge Bedrijven Netwerk Drenthe. Met het uitreiken van deze prijs wil de organisatie veelbelovende ondernemers uit Groningen, Friesland en Drenthe een extra stimulans geven. De prijs geeft de winnaar de erkenning als jonge ondernemer. Bovendien onderscheidt hij of zij zich hiermee van andere ondernemers.  JOP2009 werd gewonnen door Eric Dijkstra van GOOI Design uit Heerenveen. Tot de sponsoren van JOP2010 behoren onder meer de Kamers van Koophandel Noord-Nederland, NDC Mediagroep, Provincie Fryslân, de gemeenten Assen,Groningen en Leeuwarden, TRES internet, Entrepreneur en WTC Expo.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement