Ondernemend Friesland nieuws

Afzien met Leontien op de beurs Vrouw!

 

De beurs Vrouw! die van 12 t/m 14 maart in het WTC Expo Leeuwarden gehouden wordt belooft weer een drukke lentebeurs te worden. De beurs is dit jaar nog groter en gevarieerder dan de voorgaande edities. Wielrenster Leontien van Moorsel laat de bezoekers van Vrouw! zweten bij een van de spinningclinics op het entertainmentplein.

De beurs staat dit jaar bol van verrassingen. Op vrijdagavond 12 maart om 19:00 uur geeft wielrenster Leontien van Moorsel twee spinningclinics. Hiermee geeft zij een voorproefje op de Leontien Ladies Ride en wordt er aandacht gegeven aan de Leontien.nl Foundation. Leontien zet zich sinds lange tijd in als ambassadrice van verschillende projecten en goede doelen. Met de oprichting van de Leontien.nl Foundation worden deze activiteiten gebundeld.

 

Op het Vrouw! entertainment plein en bij het Vrouw! theater vinden tijdens de hele beurs modeshows, make-overs, dans workshops Zumba en Salsa, workshops zakelijk flirten en stylingadvies plaats. Bij de entree worden de bezoekers bovendien extra verrast door een wel heel bijzondere ontvangst waar ze zelf in het middelpunt van de belangstelling staan. De beursorganisatie kan in verband met het verrassingseffect hier nog niets over loslaten.

Opvallend is het themaplein Mooi! dat dit jaar extra groot is. Gezondheid, beauty, verzorging, sauna en massages staan hier centraal. De bezoeker kan zich hier laten verwennen en allerlei nieuwe trends ontdekken. Maar ook op de pleinen Lekker! en Shop! is weer veel te beleven en kan de bezoeker terecht voor interactieve kookdemo's en proeverijen, creatieve workshops en interieuradvies.

 

Cambuurspelers op de catwalk

Een van de hoogtepunten op de beurs is de Vrouw! modeshow die drie keer per dag op het Vrouw! entertainment plein wordt gegeven. Op zaterdagmiddag is er tijdens de VIP businessclub middag van het WTC en Cambuur om 16:15 uur een spetterende modeshow met als gastlopers Cambuurspelers Mark de Vries, Danny Guyt en Robbert te Loeke! Na de modeshow gooien de mannen hun heupen los tijdens een workshop Zumba.

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement