Ondernemend Friesland nieuws

Agenda voor Ondernemers

(via Nieuwsbank)

 

Altijd op de juiste tijd en plek om zaken te doen met agendavoorondernemers.nl Voor ondernemers en zakenlui is er vanaf vandaag een handig compact online overzicht van evenementen en bijeenkomsten beschikbaar op AgendavoorOndernemers.nl. `De website biedt organisatoren van workshops, seminars en beurzen extra publiciteit en zorgt ervoor dat zakenlui dankzij dit volledige overzicht altijd op de juiste tijd en plek zijn om zaken te doen', aldus initiatiefnemer Carsten van de Beld.

 

`Niets is teleurstellender dan erachter komen dat je te laat bent voor dat prachtige evenement. Je kunt je niet meer aanmelden of het is net vorige week geweest. Ik merkte dat een centraal punt ontbrak waar al deze evenementen gevonden kunnen worden. Daaruit is de Agenda voor Ondernemers ontstaan', zegt Carsten die daarom de wegwijzer voor ondernemend Nederland ontwikkelde.

`We willen ondernemers die prachtige kans om iets te leren, connecties op te doen of je dienst te promoten niet onthouden. Op sites zoals die van LinkedIn, de Kamer van Koophandel en MKB Nederland vind je natuurlijk ook evenementen, maar of ze zijn onvolledig, of niet bijgewerkt of maar voor een bepaald gebied. Dat is toch zonde als je die interessante bijeenkomst mist, omdat het 2 kilometer verderop wordt gehouden? Daar brengen wij dus verandering in.'

Vanuit deze drijfveer, en om effectiever en efficiënter met tijd om te gaan, werkt hij aan dit unieke concept dat Agenda voor Ondernemers biedt. Carsten: `Wij brengen alles bij elkaar en niet alleen de agenda's van grote organisaties. We willen datgene wat kleine(re) ondernemers aanbieden ook onder de aandacht te brengen.'

Interactief

De activiteiten op de ondernemerskalender worden op verschillende manieren duidelijk onder de aandacht gebracht. Ondernemers hoeven daar nauwelijks moeite voor te doen. Zo zijn er automatische updates en kan er naast de kalender op soort activiteit gezocht worden. Daarnaast kan de kalender aan persoonlijke wensen worden aangepast en is er een interactieve kaart die per gebied laat zien wat er te doen is.

Gratis evenementen aanmelden

Organisatoren kunnen gratis hun evenementen aanmelden. Na goedkeuring worden deze vervolgens in de ondernemersagenda geplaatst met een link naar de website van de organisator waar meer informatie is te vinden.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement