Alle sterren weer in De Harmonie

“Met trots presenteren wij op 18 september onze nieuwe programmering. Het aanbod is divers en vanzelfsprekend zijn de grote namen vaak exclusief voor Friesland en het Noorden te zien in De Harmonie. We staan te popelen om weer publiek te ontvangen.” aldus Hoofd Marketing van De Harmonie, Frédéric Tonnon.

Voorstellingen t/m 9 oktober zijn nu al in de verkoop, denk daarbij aan het NNO, Freek Bartels, Ronnie Flex en Meneer Monster. Op 18 september volgen voorstellingen zoals de Off-Broadway hitmusical ‘Murder Ballad’, een intieme muzikale voorstelling van Paul de Leeuw & Simone Kleinsma, Bert Visscher, Belle en het Beest, Lucas & Arthur Jussen, Nederlands Dans Theater 2 en de oudejaarsconference van Guido Weijers.

De Harmonie presenteert de najaarsprogrammering exclusief via harmonie.nl, zodat het theater bij wijzigingen direct de laatste informatie kan doorvoeren. Ondanks de coronamaatregelen, die duidelijk en helder door De Harmonie worden toegepast, is het nu weer mogelijk een écht avondje uit te beleven in het theater. Afgelopen juni heeft De Harmonie dit al bewezen tijdens het uitverkochte Pauze Festival.

De najaarsprogrammering is vanaf nu te bekijken via harmonie.nl en op vrijdag 18 september om 12:00 uur start de verkoop van dit unieke theaterseizoen, dit wil je niet missen!

Delen via

Vergelijkbare berichten