Arnhemse Sanne Verhoef (52) te plak op het Bildt en start In Balans & Vitaal

Eind 2017 won Verhoef bij een loterij, opgezet door VV Ouwe Syl, een huis. Even daarvoor was ze boventallig geworden na een 23-jarig dienstverband bij Centraal Beheer waar zij de laatste jaren als communicatiespecialist werkte. Verliefd op de prachtige omgeving besloot ze het avontuur aan te gaan en verhuisde in maart 2018 naar Oudebildtzijl om daar haar geluk te beproeven.

Tegenvallende arbeidsmarkt

Verhoef geeft aan dat haar enthousiasme over haar vertrek naar Friesland getemperd werd door de arbeidsmarkt: “Ik ben hbo+ opgeleid, met een schat aan werkervaring en wilde dolgraag aan de slag. Maar ik ben ruim 2 jaar op zoek geweest naar passend werk. Ik heb alles uit de kast gehaald om mij positief te onderscheiden. Zonder resultaat. Of mijn leeftijd een rol heeft gespeeld? Uiteindelijk heb ik wel werk gevonden, maar het was niet een functie die bij me paste. Ik ben er uiteindelijk ook mee gestopt. Het verliezen van een baan, verhuizen, langdurig werkloos zijn en ook het winnen van een huis, zijn events die impact hebben. “Ik heb een pittige tijd achter de rug. En heel cliché, deze bracht mij het grootste cadeau: een duw in de rug om mijn hart te volgen. Te doen waar ik blij van word. En  In Balans & Vitaal te beginnen. Mijn eigen praktijk aan, mijn gewonnen, huis”.

Doen wat je gelukkig maakt
“Massages en (vitaliteits)coaching zijn gericht op het welzijn en welbevinden van mensen. Iets waar in deze tijd niet genoeg aandacht voor kan zijn. Belangrijk o.a. om je fit en vitaal te voelen, is te doen wat bij je past, wat je gelukkig maakt. Zo heb ik eerder de opleiding tot Allround Sportdocent en  Kindercoach gevolgd. Vitaliteitscoach en Massagetherapeut. En ben ik in training voor andere vormen van massage, zoals Lomi Lomi Temple Style. Ik geef massages, voor wie even wil ontspannen om de batterij op te laden. En coaching, voor wie ondersteuning wil bij het (her)vinden van de energiebalans om weer in de flow te komen”, aldus Verhoef.

Zij lacht nu hartelijk om de enerverende periode die achter haar ligt. “Achteraf lijkt het of ik examen heb gedaan voor wat ik nu doe. De test was 2-ledig: niet ontmoedigd te raken door de afwijzingen. En durven loslaten wat niet bij me past. Naast support van dierbaren, hebben doorzettingsvermogen, veerkracht, zelfvertrouwen en optimisme ervoor gezorgd dat ik energiek bleef. En vol goede moed ben doorgegaan om uiteindelijk mijn praktijk te starten. Tiege dank aan de werkgevers die mijn sollicitatie naast zich neer hebben gelegd. Door hen zit ik nu op mijn pad. En mag ik mensen blij maken, met wat mij gelukkig maakt. Hebben zij eens behoefte om de batterij op te laden? Dan zijn ze van harte welkom! Een afspraak is zo gemaakt op www.inbalansenvitaal.nl”.

Delen via

Vergelijkbare berichten