Ondernemend Friesland nieuws

Arrix grote winnaar Exact Partner of the Year Event

Implementatie softwaresysteem bespaart Drents SW bedrijf Alescon jaarlijks €150.000,-

Arrix, gevestigd in Drachten, is bijzonder. Daar waar andere automatiseringsbedrijven het moeilijk hebben en vaak moeten inkrimpen, groeit Arrix. Tien jaar geleden maakte het bedrijf een start met 10 personeelsleden, dat zijn er nu 40. Het succes schuilt in het leveren van kwaliteit, duidelijkheid en een succesvolle relatiegedreven marketingstrategie.

Dat laatste bleek ook weer tijdens het Exact Partner of the Year Event dat op 16 maart in Utrecht gehouden werd. Exact, een softwareleverancier die wereldwijd bedrijfsprocessen ondersteunt en in 2011 een omzet had van € 215,6 miljoen, reikte tijdens het jaarlijkse evenement verscheidende awards uit aan partners. Arrix Automatisering was de grote winnaar en ging met twee awards aan de haal.

 

Algemeen directeur Henk Laverman van Arrix: ,,Evenals vorig jaar hebben we nu ook weer, inmiddels voor de derde keer, de Customer Loyalty Award gewonnen. Daarmee is wederom aangetoond dat onze relatiegedreven aanpak succesvol is en dat klanten dit waarderen. Wij hebben de hoogste score qua klanttevredenheid. Deze beoordeling wordt door een onafhankelijk bureau uitgevoerd. Daarnaast mochten we de award voor Project of the Year in ontvangst nemen. Deze onderscheiding is dit jaar voor het eerst in leven geroepen. Het is de enige prijs waarvoor men genomineerd kon worden en waarop men kon stemmen. Arrix kreeg maar liefst 50% van de totale stemmen.

 

Bij het Project of the Year wordt gekeken naar een aantal aspecten die een project succesvol maken, waaronder de grootte en complexiteit van het project, of het een unieke oplossing betreft, de voordelen die de klant er mee heeft behaald en uiteraard het resultaat wat hieruit voortvloeit (terugverdientijd). Bovendien wordt de waardering van de klant hier als belangrijke wegingsfactor in mee genomen. Het project waarvoor Arrix als winnaar uit de bus is gekomen en genomineerd is, betreft de implementatie die wij bij Alescon, gevestigd in Assen en Hoogeveen, hebben uitgevoerd. De algemene tendens is vaak dat ICT projecten slechts voor de helft slagen en uit de tijd en budget lopen. Dat is bij Alescon beslist niet het geval. Daar levert het geld op.’’

 

Peter van der Wal, directeur Finance & Control van Alescon kan dit alleen maar beamen:  ,,We hebben met Arrix automatisering een Exact Software systeem in gebruik genomen dat volop grip en controle biedt. De implementatie levert ons veel voordeel op. Het bespaart maar liefst 25% manuren werk op de administratie en scheelt jaarlijks zo´n € 150.000 euro doordat er o.a. geen uitval is en de inkoop efficiënt is geregeld. De Project of the Year award, die aan Arrix is toegekend, is zondermeer verdiend.’’

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement