Ondernemend Friesland nieuws

Arrix Microsoft Office 365 Cloud inspiratiesessie

Microsoft Office 365 cloud Arrix Automatisering Drachten

Office 365, het paradepaardje van Microsoft Nederland, is bezig aan een enorme opmars en steeds meer organisaties overwegen de aanschaf van deze nieuwe licentievorm. Door een nauwe samenwerking met Microsoft, de afgelopen jaren, is Arrix Automatisering BV uit Drachten binnen Microsoft Nederland één van de 20 Top-partners binnen het MKB / MKB+ op het gebied van Office 365 en SharePoint geworden.

Door nauw contact tussen onze consultants en een specialistenteam bij Microsoft heeft Arrix de afgelopen 2 jaren in Noord Nederland fantastische projecten opgeleverd op het gebied van Office 365 migraties in combinatie met mooie SharePoint oplossingen. Om deze opgedane kennis en mogelijkheden te delen met onze relaties en belanmgstellenden, organiseren we tezamen met Microsoft Nederland een inspiratiesessie op dinsdag 25 november a.s. in Hotel Van der Valk te Drachten, aldus Mark popken van Arrix uit Drachten.

 

Office 365

Met Office 365 krijg je de programma’s die u al kent, altijd up-to-date en waar je maar wilt. Bij de aanschaf van Office 365 licenties, krijgt je o.a. automatisch licenties voor SharePoint 2013 waarmee de stap naar modern zaken doen snel dichterbij kan komen. Modern zakendoen draait niet alleen om de allernieuwste technologie en apparatuur. Het onderkennen van nieuwe mogelijkheden en hoe deze voor uw team, partners en klanten aan te wenden is van veel groter belang.

 

Hoe kunt u als ondernemer mee in die ontwikkeling en technologie voor je laten werken?

Dinsdag 25 november a.s. willen we de belangstellenden inspireren door u een kijkje te laten nemen in de mogelijkheden die Office 365 voor de gebruikers binnen handbereik liggen. Daarnaast zullen we, als migratiespecialist, alles vertellen over wat er komt kijken bij een migratie van de IT omgeving naar de Office 365 Cloudomgeving van Microsoft. Mark Popken, Sales en Marketingmanager van Arrix: “Voorheen werden Office licenties vaak gezien als kostenpost en noodzakelijk kwaad om programma’s als Word, Excel, PowerPoint, Outlook etc. te gebruiken. Met de komst van Office 365, en de extra mogelijkheden die dit met zich meebrengt, zien wij voor ons als automatiseerder een veranderende rol die steeds meer richting business consultancy groeit. Hierbij staan wij naast de ondernemers om samen applicaties te bedenken en te ontwikkelen die meer bedrijfsrendement uit de aangeschafte software genereert.”

 

Wilt u deze inspiratiesessie ook bijwonen? Meld u zich dan snel aan via www.arrix.nl/O365 en laat u inspireren!

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement