Ondernemend Friesland nieuws

BCD en de nieuwe media

Als netwerkevenement kunnen de Bedrijven Contactdagen natuurlijk niet ontbreken op social media websites en op smartphones. Er gaat niets boven live, persoonlijk contact, maar het medialandschap is duidelijk aan verandering onderhevig. Online mogelijkheden en smartphone applicaties bieden perfecte ondersteunende kanalen om actuele informatie uit te wisselen en met elkaar in contact te komen en – ook na de BCD – te blijven.

 

De BCD is dan ook te vinden op LinkedIn, Twitter, Facebook en YouTube én heeft haar eigen smartphone app ‘Contactdagen’. Allemaal gericht op het behalen van nog meer resultaat uit het evenement, dat op 20 en 21 maart a.s. plaatsvindt in het WTC Expo – Leeuwarden.

 

YouTube

Op het YouTube kanaal ‘Contactdagen’, zijn impressies te vinden van de afgelopen edities en de filmpjes van de nieuwe campagne, waarin standhouders zich voorstellen en vertellen waarom ze er dit jaar bij zijn. Ook zijn de instructievideo’s door Viktor Luttikholt van Stop-contact.com daar te bekijken, met een 9-stappenplan vol tips voor standhouders.

 

LinkedIn

De LinkedIn groep ‘Bedrijven Contactdagen’ nadert intussen de 1.000 leden, die samen actief discussiëren en ideeën delen. Steeds meer ondernemers voegden ook het Event Bedrijven Contactdagen toe aan hun profiel. Een handige applicatie om alvast afspraken te maken en een indruk te krijgen van de doelgroepen die op de beurs aanwezig zijn.

 

Twitter

Twitter! Meer dan 1.200 personen volgen de actualiteiten die worden getweet op @Contactdagen. Ook de partners en standhouders gebruiken #BCD2012 om hun nieuws over de BCD op Twitter te delen.

 

Facebook

Op Facebook komen privé vrienden en kennissen met elkaar in contact. Toch is het ook heel goed te gebruiken door ondernemers, om relaties te leggen met de eindgebruiker en te onderhouden met collega’s en klanten. De BCD ziet ook de zakelijke kracht van Facebook en breidt haar activiteiten daar nog uit.

 

Contactdagen smartphone app

De markt voor smartphones is explosief gegroeid en doet dat nog steeds. Applicaties zijn hot en de BCD is trots op de nieuwe gratis app ‘Contactdagen’. Hiermee kunnen standhouders en bezoekers gemakkelijk informatie én elkaar vinden. Naast algemene gegevens bevat het de plattegrond, nieuwsfeeds, de standhouderslijst en het beursprogramma. Allemaal vooraf te bekijken, of terwijl men rondloopt op het evenement!

 

Kom naar de BCD 2012 op 20 en/of 21 maart, download de app, sluit u aan bij de social media groepen en haal zo meer uit uw contacten! Alle informatie vindt u op bcd.nl.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement