Ondernemend Friesland nieuws

Bentacera en Credion gaan samenwerking aan

Het Friese accountantskantoor Bentacera is een partnership aangegaan met Credion. Het doel van de samenwerking is het optimaal gefinancierd krijgen van het MKB bedrijven met het aantrekken van (alternatieve) financieringsbronnen om hun ondernemersdoelen te bereiken. ‘Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen’, stelt Gooitzen Boonstra, Algemeen Directeur van Bentacera. ‘Wij leveren door de samenwerking met Credion een extra toegevoegde waarde voor onze relaties, maar ook voor niet Bentacera relaties. Door onze onafhankelijke positie ten opzichte van de banken en door de toegang tot de vele alternatieve financieringsproducten die er inmiddels zijn middels Credion, zijn we verheugd om de samenwerking aan te kondigen.

Kennisdeling binnen de sector

“Vanuit ons kantoor in Leeuwarden zullen we een specialistisch financieringscentrum inrichten met specifiek door Credion opgeleid Bentacera personeel. Credion is voor ons een interessante partner omdat zij als associatie een aanbod heeft van meer dan 30 bronnen van geld, zeg maar van crowdfunding, algemene banken tot equity. Daarnaast zien wij dat al een groot aantal gerespecteerde collega accountantskantoren zich ook bij Credion hebben aangesloten zodat er binnen Credion een exclusief samenwerkingsverband ontstaat waarbinnen ook weer kennisdeling binnen de sector plaatsvindt’ aldus vennoot Johan Diks.

 

Profiel Credion
Het vertrouwen in de financiële sector is sterk afgenomen en het economische klimaat is erg turbulent. Een situatie waarin het voor ondernemingen extreem lastig financieren is. Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich, als enige in Nederland, heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen voor MKB bedrijven. Door haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement