Ondernemend Friesland nieuws

Biddle ontvangt Financieel Gezond Award 2014 van Graydon

Biddle ontvangt Financieel Gezond Award 2014 van Graydon

Biddle’s Algemeen Directeur Wiebe de Vries en Controller Thijs Jellema namen uit handen van Graydons Sales Manager Gert-Jan Hense de “Financieel Gezond Award 2014” in ontvangst. Handelsinformatiebureau Graydon heeft Biddle namelijk uitgeroepen tot één van de “gezondste”, bedrijven binnen de branche.

De award is een financieel kwaliteitskeurmerk van Graydon op basis van omzetcijfers, jaarcijfers, kredietwaardigheid, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie.

Algemeen Directeur Wiebe de Vries is zeer content met deze award: “We zijn er trots op dat wij de award toegekend hebben gekregen. Het wil zeggen dat Biddle tot de top van financieel gezonde bedrijven behoort en dat onze relaties verantwoord zaken met Biddle kunnen doen. Het is een erkenning voor ons ondernemerschap en financieel beleid. Biddle heeft de laatste drie jaar recordomzetten behaald en deze pluim op de hoed is dan ook een verdiend resultaat.”

 

Over Graydon
Graydon staat bekend als een full service bureau op het gebied van zakelijke informatie. Graydon Nederland BV maakt deel uit van de internationale organisatie Graydon Holding NV. Deze groep profileert zich als krachtige, professionele partner op het gebied van Credit Management. Het bedrijf toetst de kredietwaardigheid van bedrijven en probeert nieuwe oplossingen te vinden om openheid te bieden aan het Nederlandse bedrijfsleven. De moedermaatschappij Graydon Holding NV wordt ondersteund door de drie grootste kredietverzekeringsmaatschappijen van Europa.

 

Over Biddle
Biddle uit Kootstertille is een innovatieve organisatie die gespecialiseerd is in klimaatapparatuur. Door de combinatie van een R&D-afdeling, een eigen fabriek en een verkoopafdeling blijft Biddle goed op de hoogte van de wensen van klanten en kan hier flexibel op inspelen. Met ongeveer 75 personeelsleden worden de eigen producten vanuit Friesland succesvol afgezet op de Nederlandse markt. Daarnaast zorgen Biddle verkoopkantoren in de omringende landen voor een wereldwijde verkoop.

Fotobijschrift: (v.l.n.r.):

 

Algemeen directeur van Biddle Wiebe de Vries, Sales manager Graydon Gert-Jan Hense en Controller van Biddle Thijs Jellema.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement