Ondernemend Friesland nieuws

Body Pulse Joure start weerbaarheidstraining voor zakelijke markt

Weerbaarheidstrainingen BodyPulse Joure

Bewegingsstudio Body Pulse uit Joure start met weerbaarheids- en zelfverdedigingstrainingen voor bedrijven en instellingen. De training is gebaseerd op KAPAP®-technieken. Deze zijn effectief, eenvoudig te leren en kunnen worden toegepast door zowel mannen als vrouwen, ongeacht kracht, conditie of leeftijd. De trainingen zijn geschikt voor elk bedrijf dat te maken krijgt met agressie en er baat bij heeft deze op een passende manier in goede banen te leiden.

KAPAP® is een zeer complete gevechtstraining en zelfverdedigingsmethode, het is een unieke combinatie van Israëlische, oosterse en militaire gevechtstechnieken.  KAPAP® is het befaamde, tot voor kort geheime, officiële systeem van zelfverdediging van de Israëlische geheime diensten.

De trainingen vinden in-company plaats  of bij bewegingsstudio Body Pulse en zijn geschikt voor elk bedrijf dat, vaak  of met enige regelmaat, met agressie van medemensen te maken krijgt, aldus  Clyde Williams, eigenaar van bewegingsstudio Body Pulse en  Official KAPAP®-instructor.  “Denk daarbij aan supermarktketens, zorg-en onderwijsinstellingen en bedrijven binnen de sociale sector, maar ook trainingen binnen defensie, politie, gerechtsdeurwaarders en beveiligingsbedrijven. We leveren maatwerk: voor elk bedrijf kunnen we een passend programma bieden dat aansluit op de eigen wensen en doelstellingen.  KAPAP® is geen traditionele vechtsport, kent geen kata's, geen wedstrijden, geen rituelen en geen traditie. KAPAP® is gebaseerd op realistische situaties en is zo ontworpen dat iedereen zich in een zo kort mogelijke periode kan leren verdedigen.”

 

 

Zelfvertrouwen

Binnen de trainingen is zowel aandacht voor het preventief handelen als het praktisch leren omgaan met agressie en geweld. Door vanuit kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen te handelen kan escalatie van bedreigende situaties vaak voorkomen worden. Clyde Williams: “We werken met een breed spectrum aan fysieke technieken. Deze stellen  deelnemers in staat om zichzelf en ook anderen in bescherming te nemen in noodsituaties. Deelnemers krijgen daarnaast meer zelfvertrouwen en een groter veiligheidsgevoel in bedreigende situaties.”

 

 

Teambuildingsdag

Een KAPAP®-clinic kan ook een actieve en dynamische invulling zijn voor een studie- of teambuildingsdag die aansluit op de specifieke doelstellingen en wensen binnen een bedrijf. Het is de ideale gelegenheid om kennis te maken met KAPAP®, weerbaarheidstraining.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement