Ondernemend Friesland nieuws

Bouwgroep Dijkstra Draisma voor derde keer Best Managed Company

Voor de derde keer op rij mag Bouwgroep Dijkstra Draisma de titel “Best Managed Company” dragen. “Best Managed Companies” is de verkiezing van de best geleide bedrijven binnen het Nederlands midden- en grootbedrijf, welke Deloitte in samenwerking met VNO-NCW en TiasNimbas Business School dit jaar voor de vijfde keer organiseert. Bouwgroep Dijkstra is voor het derde opeenvolgende jaar geselecteerd door de kritische jury. Slechts 72 bedrijven kwamen door de selectie heen, waarvan de Bouwgroep de enige Friese bouwer is.

Bouwgroep Dijkstra Draisma biedt totale bouwoplossingen op het gebied van werken, wonen en recreëren in het noorden van Nederland. Door continue proces- en productinnovatie levert Bouwgroep Dijkstra Draisma hoge kwaliteit tegen concurrerende tarieven. Over 2011 werd een omzet gehaald van € 128 miljoen euro. Herman Roose, partner bij Deloitte en juryvoorzitter Best Managed Companies: “Ondanks de economische tegenwind laten de bedrijven prima cijfers zien. De sleutel tot dit succes lijkt een sterke focus op innovatie waardoor men zich goed door de crisis lijkt te slaan.” De jury is van mening dat juist in de komende jaren bedrijven met innovatie in hun DNA verschil gaan maken.

 

Voorbeelden van het innoverend vermogen van de Bouwgroep zijn onder andere de revitalisatie van het winkel- en appartementencomplex “Amicitia” in Leeuwarden en het ombouwen van het voormalige politiebureau tot kantoren met zorgwoningen “De Veilige Veste” in Leeuwarden. Bij dit laatste project werden gevelelementen in de eigen houtskelet bouwfabriek gemaakt conform het “passiefhuis-principe”, waarbij de elementen een Rc van 10,0 konden halen. Daarnaast is de Bouwgroep in staat het totale proces van ontwerp tot “Meer Jaren Onderhoud” te realiseren.

 

Bouwgroep Dijkstra Draisma is meer dan 100 jaar actief in de utiliteitsbouw, bedrijfs- en industriebouw, woningbouw en de recreatiebouw. Daarnaast behoren restauratie, renovatie en (groot)onderhoud tot de specialismen van de Bouwgroep.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement