Ondernemend Friesland nieuws

BTN HR Professionals wil traditionele markt openbreken

BTN HR Professionals wil traditionele markt openbreken

De ‘war for talent’ is weer helemaal terug dankzij de aantrekkende economie. Om de beste talenten binnen te halen, is een sterk werkgeversmerk van groot belang. Dankzij die ontwikkelingen staat professionele recruiting, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie weer volop in de spotlights. Met de oprichting van BTN HR Professionals is er een nieuwe partij die actief gaat bemiddelen voor HR-professionals.

BTN HR Professionals is een initiatief van recruitmentplatform Business Talent Network (BTN) uit Amsterdam.

 

Logische stap

“Naast de vraag naar onze diensten als recruitmentplatform krijgen we ook steeds vaker de vraag of we niet een goede recruiter of arbeidsmarktcommunicatiespecialist kennen, omdat HR- en recruitmentafdelingen het zeer druk hebben”, vertelt Oscar Bieleveld, directeur van Business Talent Network.

 

BTN levert sinds vijftien jaar diensten op het gebied van recruitment en employer branding en doet al jaren zaken met HR- en recruitmentafdelingen. “Wij kennen de mensen, de business en de arbeidsmarkt voor jong hoogopgeleid talent als geen ander”, aldus Bieleveld. “Daarnaast beschikken we over enorme databases. Actieve bemiddeling voor HR-professionals binnen deze specialismen is dus een logische volgende stap.”

 

Digital natives

Volgens Bieleveld opereren de bekende HR werving- en selectiebureaus vrij traditioneel en zijn gespecialiseerde bureaus voor recruitment en employer branding op één hand te tellen. BTN HR Professionals pakt het anders aan. “Een optimale match blijft mensenwerk. Maar wij zijn sterk in online en onze medewerkers zijn digital natives. Dat zie je terug in onze efficiënte processen, waar bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek via Skype of Facetime heel normaal is. Door die efficiency kunnen we ook aantrekkelijke tarieven bieden, want ook op dat gebied zijn we vooruitstrevender dan andere partijen.”

 

BTN HR Professionals richt zich primair op de bemiddeling van recruiters en employer branding- en arbeidsmarktcommunicatie-specialisten. Het bedrijf beschikt over een talentpool vol vakspecialisten, gedestilleerd uit de omvangrijke ‘reguliere’ pool van BTN. Daarin zit veel jong talent, maar ook de nodige mediors en seniors. Ook recruitment support- en employability-functies behoren tot de focus. “Zo bestrijken we het gehele HR-werkveld van vinden, binden, boeien en behouden”, aldus Bieleveld. 

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement