Ondernemend Friesland nieuws

Cateraar met ambitie

Jouke Oostenbrug van AJ Catering Harkema Drachten

Bredere inzetbaarheid door fusie.

Eerderd dit jaar is Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema. Het nieuwe bedrijf gaat verder onder de naam A.J. Catering, easy in party en events met vestigingen in Harkema en Drachten. Door het samengaan van de twee cateraarskan nu zowel de zakelijke- als particuliere markt nog beter bediend kunnen worden. Zo kunnen wij binnen een groot gebied een betere service en een breder aanbod aan producten leveren. Daarnaast blijft de verhuur van horecabenodigdheden een belangrijk onderdeel binnen het bedrijf. De nieuwe eigenaren Jouke Oostenbrug en Ronald van Dijk gaan samen met hun partners Annemarie van der Meer en Gerbrig de Jong een verfrissend allround cateringbedrijf neerzetten.

Innovatie

Jouke Oostenbrug was samen met Annemarie van der Meer sinds 2006 al eigenaar van het snel groeiende  A.J. Catering en Meer in Harkema. Sinds 2012 is hij gezamenlijk eigenaar met Ronald van Dijk van Lunchroom Lyts Begjin & Meer in Harkema. Jouke Oostenbrug heeft een ruime geschiedenis in de horeca als bedrijfsleider van diverse grote restaurants en manager op gebied van facility en gastvrijheidzorg. Ronald van Dijk heeft al een jarenlage loopbaan als chef-kok, hoofd keuken en ondernemer. Het aanbod in producten, waaronder de megaspies, waarmee A.J. Catering als enige in Noord Nederland al een aantal jaren voorloper is, zal innovatief en vernieuwend blijven.

 

Dagekijkse overerk maaltijden

De zakelijke markt en contract catering voor bedrijven, scholen en instellingen kunnen een beroep op ons doen. Wij bieden representatieve en professionele service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast leveren wij dagelijks overwerkmaaltijden aan een groeiend aantal afnemers die ons via ons online bestelsysteem steeds makkelijker weten te vinden. Ook de particuliere markt is bij ons aan het juiste adres. Voor elk budget zorgen wij voor stijlvol gepresenteerde hapjes, buffetten, barbecue of de volledige organisatie en aankleding van het feest. Wij denken graag mee, aldus de bevlogen Jouke Oostenbrug.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement