Ondernemend Friesland nieuws

Charles Bruns benoemd tot Commercieel Directeur Incassade

Charles Bruns benoemd tot Commercieel Directeur Incassade

Incassade Deurwaarders en Incasso heeft Charles Bruns (45) benoemd tot Commercieel Directeur. De benoeming van Bruns past in de groei die Incassade doormaakt. Bruns vervulde eerder de functie van Salesmanager bij de deurwaarders en incasso-organisatie uit Leeuwarden. Bruns is in zijn nieuwe functie bij Incassade verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het commercieel beleid. Ook is hij direct betrokken bij de groeistrategie van Incassade en de ambitie om tot de top vijf deurwaarders en incasso-organisaties van Nederland te behoren. Met ruim vijftien jaar ervaring in diverse commerciële managementfuncties neemt Bruns een schat aan kennis en ervaring mee. Bruns werkte hiervoor onder andere als Manager Relatiemanagement bij BKR en vervulde verschillende senior management- en directiefuncties bij (onderdelen van) ABN Amro Bank.

Bij Incassade vindt Bruns een nieuwe uitdaging: “Ik zie het als een uitdaging om in deze dynamische markt mijn ervaringen op het gebied van sales, marketing en communicatie te delen. Mijn doel is om samen met de expertise van Incassade door te groeien tot de top vijf deurwaarders en incasso-organisaties. Daarnaast willen wij vooral organisaties en debiteuren een helpende hand bieden en zorgen voor een goede en duurzame klantrelatie. De visie en ambitie van Incassade passen prima bij mijn persoonlijkheid en ik verheug me er dan ook op om hieraan een bijdrage te leveren.”

 

Over Incassade Deurwaarders en Incasso
Incassade is een professionele en ambitieuze deurwaarders en incasso-organisatie met ruim 165 gespecialiseerde medewerkers. Vanuit vestigingen in Leeuwarden, Amsterdam, Veghel en Apeldoorn verzorgt zij in heel Nederland alle minnelijke en gerechtelijke incassowerkzaamheden. Ook biedt Incassade haar opdrachtgevers opleidingen en advies in het vakgebied. Incassade heeft specialisaties in onder andere de advocatuur, zorg en huur. Daarnaast werkt de organisatie voor vele MKB-bedrijven en overheden. Incassade is er trots op om grote banken en energiemaatschappijen tot haar klanten te mogen rekenen.

De deurwaarders en incasso-organisatie gelooft in een duurzame bedrijfsvoering. Daarom hanteert zij een lange termijn strategie waardoor zowel klanten als medewerkers weten waar ze aan toe zijn. De dienstverlening wordt continue vernieuwd en daardoor kan ze organisatie realistische tarieven aanbieden. Dit is in het belang van alle partijen. Incassade heeft een duurzame klantrelatie hoog in het vaandel staan en heeft als basisgedachte Kerende Kracht. De deurwaarders en incasso-organisatie laat hiermee zien dat wanneer een opdrachtgever er niet meer uitkomt met zijn of haar klant, zij het tij ten goede keert en ervoor zorgt dat de partijen weer met elkaar verder kunnen. Meer informatie vindt u op www.incassade.nl.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement