Ondernemend Friesland nieuws

CLAFIS Maritiem zet sponsoring SKS voort

Na een fantastisch eerste jaar als subsponsor zet CLAFIS Maritiem de sponsoring van het traditionele skûtsjesilen voort. Een prachtig watersport evenement waarbij traditionele skûtsjes strijden om het Sintrale Kommisje Skûtsjesilen kampioenschap. De partnerschap is zodanig naar ieders tevredenheid verlopen dat CLAFIS Maritiem niet alleen het komende jaar de naam aan het evenement verbindt, maar bovendien een optie heeft voor nog eens twee jaar sponsoring.

“Skûtsjesilen is een beleving in Friesland”, aldus CLAFIS Maritiem manager Hylke Hoekstra. “De traditie, de authentieke uitstraling, dát is wat CLAFIS Maritiem aanspreekt. Dit hebben we in het eerste jaar als co-sponsor mogen ervaren. Het sluit naadloos aan op onze eigen missie: het behouden van Nederlandse kennis en ervaring ten behoeve van de nationale en internationale scheeps- en jachtbouw. Bovendien functioneren schipper en bemanning aan boord van een skûtsje als één team. Net als bij ons”, verklaart Hoekstra. “Scheepsbouw is ook teamwork. Een schip bouw je niet alleen. Dat doe je samen!”

 

CLAFIS Maritiem is een specialistische tak van het overkoepelende CLAFIS Ingenieus. Maritiem is opgericht in 2010 en ontstaan vanuit de behoefte aan specialistische kennis op het gebied van scheepsbouw in de breedste zin van het woord. De medewerkers van CLAFIS Maritiem hebben de juiste kennis en ervaring in huis om een compleet project zowel nationaal als internationaal te kunnen ondersteunen en te begeleiden.

 

“CLAFIS Maritiem biedt oplossingen op het gebied van design, engineering, projectmanagement, supervision en commissioning”, zegt CLAFIS manager Alex Berends. “Door onze projectmatige aanpak kunnen wij onze maritieme specialisten inzetten daar waar het nodig is. En vooral wanneer het nodig is. Flexibiliteit in combinatie met kennis en ervaring. Daarin ligt onze kracht!”

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement