Ondernemend Friesland nieuws

Congres nieuwe werken, doen, durven of de waarheid

Op 19 mei  a.s. organiseert Projectteamwork samen met een aantal bedrijven en overheden het congres Het nieuwe werken, doen, durven of de waarheid? Dit congres is bedoeld voor adviseurs, projectleiders, managers en bestuurders die geïnteresseerd zijn in ervaringen, inzichten, meningen en mogelijkheden van het nieuwe werken. Het vindt plaats in de Tsjerke (Buorren 46, 8493 LG  Terherne).

 

De dag begint om 12.00 uur met een verrassende lunch en eindigt om 17.00 uur met een borrel. De kosten bedragen € 100,- excl. BTW per persoon. Projectteamwork is een projectmanagement organisatie. In 2006 is Yvonne van der Woude dit bedrijf gestart vanuit de visie ‘Relink life and work’. Deze visie ligt dicht tegen het nieuwe werken aan. De integratie van werken en leven staat centraal. Nu, 5 jaar later, heeft Projectteamwork ervaring opgedaan met het nieuwe werken. Met een aantal andere overheidsorganisaties en het bedrijfsleven wil Projectteamwork deze ervaringen graag delen

 

Het congres wordt geopend door Roos Wouters, politicoloog, columnist en voorzitter van de stichting Het nieuwe werken werkt!. Vervolgens komen de ervaringen aan bod van organisaties die het doen. Vanuit zowel overheid (gemeente Smallingerland) als bedrijfsleven (De Friesland Zorgverzekeraar en Getronics) wordt inzicht gegeven in de nieuwe manier van werken. In de pauze en na afloop van het congres is er onder meer gelegenheid om concrete voorbeelden van een nieuwe werkplek te bekijken. Het tweede deel van de middag staat in het teken van durven en de waarheid. Onderzoek vanuit de Rijksuniversiteit geeft inzicht in hoe leiderschap in teams in het nieuwe werken vorm krijgt. Daarnaast wordt vanuit het oogpunt van de bouwwereld (CRH Structural Concrete) verteld over wat nieuw leiderschap betekent in een traditionele branche.

 

De locatie van het congres De Tsjerke, oftewel de kerk, is zeer toepasselijk bij het laatste onderdeel. Tijdens het Lagerhuisdebat, onder leiding van Roderik van den Bos (DebatAcademie) zullen generatie Y (Michiel Postma), zakelijke dienstverlening (Projectteamwork), bouwwereld, wetenschap, bedrijfsleven, overheid (alle voorgaande sprekers) met elkaar in debat gaan over het nieuwe werken. Daarbij krijgt ook de bezoeker de kans zijn of haar eigen waarheid te verdedigen.

 

Meer informatie, het aanmeldformulier en een introductiefilmpje zijn te vinden op www.projectteamwork.nl en via Twitter #HNWDDW

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement