Ondernemend Friesland nieuws

Coolminds Group tekent exclusieve samenwerking Apps Builder

De in Leeuwarden gevestigde Coolminds Group tekent voor exclusieve samenwerking met de Italiaanse app ontwikkelaar, AppsBuilder. AppsBuilder is een Italiaanse start-up die zich heeft toelegt op het snel en efficiënt ontwikkelen van Apps voor vrijwel alle platformen. Vanaf 19 euro per maand kun je beschikken over een native App voor zowel iPhone als Android platformen. Dat dit een revolutionaire aanpak is blijkt uit de groei. AppsBuilder gestart medio 2010 heeft nu al meer dan 20.000 Apps op haar naam staan.

De financiële basis die moet zorgen voor continuïteit, werd al snel versterkt met de komst van een aantal Italiaanse venture capitalists. AppsBuilder onderkende de lokale verschillen en de behoefte uit de markt aan lokale ondersteuning en is daarom begonnen met het uitrollen van een landenstrategie. Elk land heeft daarbij een exclusieve reseller die op haar beurt ook weer lokale partners kan aanstellen. In Nederland is gekozen voor samenwerking met de in Leeuwarden gevestigde Coolminds Group. In augustus werden de overeenkomsten getekend is de Nederlandse internetsite life en lopen de eerste projecten. De Coolminds Group in Leeuwarden houdt zich bezig met verschillende vormen van internet dienstverlening. Het ontwikkelen van Apps is een logische uitbreiding op het huidige pakket van diensten.


Wat kun je met AppsBuilder?

AppsBuilder is een internet applicatie op basis van Software as a Service (SaaS), waarmee je eenvoudig, via een content management systeem, je eigen App kunt samenstellen. Eenvoudig door het slepen van verschillende pagina’s, het aangeven van informatiebronnen en het uploaden van de juiste grafische elementen. Zo heb je binnen een paar uur een eigen App, en het goede ervan is dat je dan niet alleen een App hebt voor de iPhone, maar ook voor de iPad, Android, Android tablet, Windows Phone en een Mobiele webApp. En dat met maar een druk op de knop. Je maakt je App, meldt hem aan, en de website doet de rest zoals het opslaan van je gegevens, het aanmelden bij de stores. Via AppsBuilder kun je zelfs je geconfigureerde App laten controleren. Naast uitgebreide functionaliteit heeft AppsBuilder veel aandacht besteed aan de design mogelijkheden. Je kunt vrijwel alle elementen van je App stylen. Als laatste hebben de ontwikkelaars van AppsBuilder veel tijd en aandacht besteed aan het aanmelden van Apps in de verschillende App Stores. Dit is immers een heel belangrijk proces. Nadat je de App hebt aangemeld, dit kan de eerste keer tussen de 10 en 15 dagen duren, kun je de App altijd blijven updaten en zijn de wijzigingen na opslaan direct beschikbaar. Alle configuratie en content, inclusief wijzigingen worden in de Cloud opgeslagen. Dit betekent dat je vanuit elke werkplek de inhoud van je App kunt aanpassen. Een geoefende internet gebruiker zal aan enkele uren genoeg hebben om een App te maken. Naast de inzet van je eigen uren, zijn de kosten voor de App bijzonder laag. Voor slechtst 19 euro per maand heb je al een native App voor alle belangrijke platformen. En ben je zelf niet in staat om de App te maken of heb je hier geen tijd voor dan kun je dit door Coolminds laten uitvoeren.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement