Ondernemend Friesland nieuws

De Marke organiseert grootse speelmiddag!

Kids4Fun, is een terugkomend evenement aan het Raadhuisplein en de Marke. Dit jaar organiseert  de winkeliersvereniging deze grootse speeldag voor alle kinderen van Drachten en omliggende gebieden op woensdag 14 juni aanstaande.

Kids4Fun: Indianen!
Vorig jaar waren de bezoekers van het Raadhuisplein / De Marke blij verrast met de activiteiten die winkeliersvereniging  Raadhuisplein / De Marke voor kinderen had georganiseerd: springkussens, schminken, sleutelhangers knutselen, een ballonenclown die ballonfiguren uitdeelde en limonade voor alle kinderen.


Ook dit jaar organiseert de vereniging een speelmiddag  geheel gericht op kinderen, met vele activiteiten, een leuke kleurplaten actie, muziek en een versnapering .
Woensdag 14 juni zal een deel van het Raadhuisplein tussen 13.00 en 17.00 uur omgetoverd worden tot een Indianendorp.  Er wordt een grote tipi tent op het plein voor de Graancirkel geplaatst en er zullen gedurende de dag Indiaantjes van groot tot klein door het centrum lopen.


De winkeliers willen er, met onder andere dit evenement, voor zorgen dat  bezoekers zich welkom voelen, op een ongedwongen manier hun inkopen kunnen doen en kennis kunnen maken met het veelzijdige aanbod aan winkels.

Activiteiten
Kinderen kunnen tijdens Kids4Fun, met dit jaar het thema ‘Indianen’, kosteloos aan alle activiteiten deelnemen. In de grote tipi tent kunnen kinderen een eigen indianen kostuum maken en zich laten schminken. Met een zelf geknutselde hoofdtooi erbij is het plaatje compleet en zien zij er als een echte indiaan uit!


Een rondje op een pony rijden, super grote bellen blazen en spelen op een springkussen of in de Kiddy Fun speelwagen zijn andere activiteiten op deze dag. Verder kunnen alle kinderen een chips ketting rijgen, iets te drinken verkrijgen en een leuke ballon bij de Squaw ophalen.

 

Kleurplaten Actie
Om alvast in de ‘Indianen stemming’ te komen, organiseert de winkeliersvereniging een kleurplatenactie. De indianen kleurplaten zijn vanaf zaterdag 27 mei in alle deelnemende winkels af te halen en tot en met dinsdag 13 juni bij Media Markt in te leveren. De kleurplaten die het mooist zijn ingekleurd worden met een prijs beloond tijdens Kids4Fun: Indianen.

Winkeliers van het Raadhuisplein en De Marke hopen u tijdens dit gezellige Kids4Fun Indianen kinderevenement op woensdag 14 juni te mogen begroetten!

 

Meer informatie over Kids4Fun: Idianen en andere activiteiten is te vinden op Facebook

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement