De nieuwe Melkfabriek in Gytsjerk

‘We willen onze bezoekers een totaalbeleving bieden’, zeggen de ondernemers. ‘De mogelijkheid geven om ideeën en inspiratie op te doen voor het complete interieur. De interieurzaken in de oude melkfabriek vullen elkaar aan en versterken elkaar. Wij bieden een totaalbeleving. Woonwinkelen in een bijzondere ambiance, waar dienstverlening en de tijd nemen voor de klant centraal staan.

De Keukenkamer

Bij De Keukenkamer vindt u als vanouds de beste kwaliteit in keukens om ook thuis exclusief te kunnen koken!
“We bieden onze klanten keukens in strak Italiaans design, waaronder hoogglans en greeploos, maar ook steeds meer het stoere houtwerk, welke in opkomst is in de moderne keuken. We bezoeken internationale beurzen om vooruitlopend en onderscheidend te kunnen zijn. Trendwatching is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering; we willen onze klanten immers een keuken kunnen bieden welke modern genoeg is om jarenlang mee te gaan. Keukens zijn een investering voor zeker 15 jaar. We nemen de tijd voor onze klanten en zetten goed luisteren om in een realistisch keukenplan. “

Laat u zichzelf verwonderen bij De Keukenkamer, om te ervaren dat in elke oppervlakte een exclusieve keuken mogelijk is, waardoor ook uw droomkeuken haalbaar wordt!

De Jong

De showroom van De Jong Sanitair & Tegels heeft de afgelopen weken een gedaanteverwisseling ondergaan. Alle badkamerpresentaties zijn vervangen door diverse badkamer impressies met inloopdouches, stoomcabines, sauna’s en whirlpools. In de sfeervolle toonzaal presenteren Wytze en Thea de Jong de nieuwste trends. ‘We laten zien dat we continu vernieuwen, thuis zijn in elke stijl en rekening houden met elk budget.’ Een mooie badkamer hoeft volgens Wytze de Jong niet altijd duur te zijn. ‘Met creatieve ideeën en vindingrijke oplossingen proberen onze adviseurs ook voor mensen met een beperkt budget een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken.’ De Jong Sanitair & Tegels heeft tevens een grote collectie wand- en vloertegels en is gespecialiseerd in bouwbegeleiding. ‘Zelfs een complete verbouwing kan met een gerust hart aan onze vakmensen worden overgelaten.’

Laat u inspireren bij De Jong Sanitair en Tegels, waar creatieve ideeën en de juiste materialen uw droombadkamer mogelijk maken!

Oars as Oars

Oars as Oars Lifestylemeubelen is de nieuwe tak binnen de melkfabriekcorporatie:  een jaar na de start van de anders dan andere Woonwinkel van Tjip en Martha Spinder in Surhuizum is de stijlvol omgebouwde schuur naast hun eigen verbouwde boerderij alweer te klein voor Oars as Oars lifestylemeubelen. De 100 m2 in Surhuizum gaf een flitsende start aan hun bedrijf, waar de meubelen anders dan anders zijn! Waar het gevoel Oars as Oars is op het moment dat je binnenstapt: Alles lijkt te kloppen en ook de klanten gaven met hun terugkerende bezoekjes aan klaar te zijn voor dit nieuwe concept.

“ Combineren en collectioneren is onze passie, waardoor we kwalitatief hoge design producten durven te plaatsen naast een comfortabele, functionele en betaalbare loungebank.  Door het combineren ontstaat een warm en huiselijk geheel in een kader van design en luxe, maar betaalbaar binnen elk budget!”

Melkfabriek Gytsjerk

Slowshopping

Beleef bij Oars as Oars de nieuwe trend van slowshopping: De tijd nemen om te genieten van plannen voor een nieuw interieur:
de Italiaanse koffie, wordt u geschonken in een sfeervol Parijs koffiehuis waar de woonbladen op tafel liggen ter inspiratie. De stofstalenkamer biedt de mogelijkheid om de meubelen naar eigen wens en sfeer samen te stellen. Tjip Spinder is terecht trots op het feit, dat hij een aantal bekende designmerken mag voeren als Castelijn en Asa Collection voor luxe porselein.  Dan vergeet hij per abuis nog even te noemen, dat Oars as Oars met een aantal kleine jonge meubelmakers een eigen lijn heeft opgezet met oa. de ideale tafels voor de perfecte prijs!

Het anders dan andere concept vervolmaakt zich door het aanbod in woonaccessoires in de Shop van Lifestyle Home Collection, welke qua thema aansluiten op de huidige trends van Glamour, Country and Light! Kaarsen, Kandelaars, grote vazen en luxe leefkussens zijn een kleine greep ui t het aanbod.

De 3 bedrijven met elk hun eigen karakter en emotie zijn vanaf 4 september klaar om u te ontvangen, u te inspireren en u verwonderd te laten staan door u het echte wonen te laten beleven!

De Keukenkamer

Voor Exclusief koken

www.dekeukenkamer.nl

Info@de keukenkamer.nl

058-2560832

De Jong

Tegels en sanitair

www.dejongsanitair.nl

info@dejongsanitair.nl

058-2332280

Oars as Oars

Lifestylemeubelen

www.lifestylemeubelen.nl

info@lifestylemeubelen.nl

058-2895717

                                                                        

Rinia van Nautaweg 3
9061 AA Gytsjerk

Delen via

Vergelijkbare berichten