De week van Hilda de Haan (Uitvaartvereniging De Laatste Eer Drachten | Verzekeringen | Slingehof)

Waarin onderscheiden jullie je?
Onze organisatie ziet het als een missie om steun, begeleiding en rust te bieden rond het overlijden van een dierbare. De Laatste Eer is van oudsher (sinds 1918) een uitvaartvereniging met een groot ledental. Dit vormt de waarborg voor continuïteit en kwaliteit in de toekomst. Tesamen met De Laatste Eer Uitvaartzorg, uitvaartverzekeringen en accommodatie Slingehof hebben we hiervoor alles alles in huis. Een combinatie die je in Friesland bijna niet meer ziet. En daarmee onderscheiden we ons in de regio en in de provincie.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?
Er is geen dag hetzelfde. En iedere dag zijn we met het team aan het werk om het afscheid van een dierbare vorm te geven. Achter iedere dierbare zit ook een geschiedenis. Wij staan stil bij de mens die de overledene was. En om daar deel vanuit te maken is heel bijzonder in ons werk.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?
Onze organisatie is behoorlijk geworteld in de regio, onze ambitie om dit nog verder uit te bouwen en de organisatie te zijn waar men aan denkt bij uitvaarten, uitvaartverzekeringen en een bijzondere locatie is een mooie ambitie voor de toekomst.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Mijn opleiding tot commissaris/bestuurder bij Wagner & Company 1 dag per week, altijd op donderdag.

En waarom?
Deze opleiding volg ik om op het gebied van Governance meer kennis en inzicht te krijgen in dit bijzondere deel van mijn werk samen met de medebestuurder en commissarissen.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?
Blijf jezelf ontwikkelen in je onderneming en doe datgene waar je goed in bent. En zorg dat ook je team zich kan blijven ontwikkelen. Als dat samen komt, dan vormt dit een (goede) basis van je organisatie en straal je dit naar buiten toe uit.

Foto: Rob Rotgers

Delen via

Vergelijkbare berichten