De week van René Pettinga

Waarin onderscheiden jullie je?

We zijn echte probleemoplossers met alle kennis en kunde over mobiliteitsoplossingen die in de markt te verkrijgen zijn. Concreet houdt dit in dat iedereen, particulier of zakelijk, bij ons terecht kan met zijn of haar elektrische mobiliteitsvraagstuk. Wij verzorgen het gehele traject van installatie tot in gebruikname. We nemen de tijd voor onze klanten, groot of klein. We zijn absoluut geen low-pricing cowboys, we gaan voor kwaliteit en geheel “ontzorging”.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Kansen zien en grijpen, je eigen koers mogen varen, je eigen leertraject inzetten.
Maar vooral: technische oplossingen bieden en daarmee een onderdeel zijn van een nieuwe (groenere) toekomst. De grotere complexere projecten, bijvoorbeeld laadpleinen brengen veel dynamiek met zich mee en daagt mij uit. Dat vind ik fantastisch want ik wil alles weten!

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Over vijf jaar zou ik graag willen zien dat we als EV-Solutions een groot aandeel hebben verworven in de markt en deze kunnen vasthouden. Dat we als organisatie mogen groeien op het gebied van personeel maar ook op inhoud en techniek. Technisch gezien hopen we tegen die tijd unieke producten aan te kunnen bieden, meer mag ik er nog niet over zeggen. Maar vooral dat we mooie samenwerkingen hebben gerealiseerd met onze klanten, partners en installateurs.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Ik heb deze week een afspraak gepland met een medeondernemer, hij heeft een autobedrijf en ziet dat hij steeds vaker (tweedehands) elektrische auto’s verkoopt. Automatisch krijgt hij dan veel vragen, o.a. over een thuislaadoplossing en de installatie ervan.
Dit is een mooi voorbeeld van wat wij steeds vaker in de markt zien, we hebben daarom sinds kort een nieuw plan opgezet om een dealernetwerk te gaan opzetten.
Zij hebben de vragen, wij de oplossing….

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?
Het zijn misschien cliché termen, maar deze houden mij altijd op het pad die ik heb gevolgd:

  • Niet lullen maar poetsen.
  • Doe wat je zegt en zeg wat je doet.
  • Volg je hart.
Delen via

Vergelijkbare berichten