Ondernemend Friesland nieuws

DMT uit Joure opent tweede kantoor op WaterCampus Leeuwarden

Op 22 oktober opent wethouder Henk Deinum uit Leeuwarden het tweede kantoor van DMT Environmental Technology op de WaterCampus in Leeuwarden. De uitbreiding van het Friese bedrijf is een gevolg van de internationale groei die het de afgelopen jaren doormaakte.

Het bedrijf, met haar hoofdkantoor in Joure, groeide de afgelopen jaren explosief. Zowel nationaal als internationaal. De internationale groei brengt een toenemende vraag naar clean tech oplossingen en daarmee nieuwe mogelijkheden met zich mee. “Wij zetten ons met water- en biogas zuiveringen in voor een groene en welvarende toekomst. De markten waarop wij ons op dit moment begeven zijn sterk ontwikkelend en internationaal. De opening van ons tweede kantoor op de WaterCampus is daarom een logische keuze, aangezien we hier beter toegang hebben tot een breder netwerk, state of the art onderzoeksmogelijkheden en ondersteuning op het gebied van business development”, aldus Joost Edens, Manager water division bij DMT Environmental Technology. “Overigens, zijn we nu op zoek naar geïnspireerde mensen om ons hierbij te een handje te helpen.”

Wethouder Henk Deinum van de gemeente Leeuwarden opent het nieuwe kantoor van DMT. “Water is een wereldwijde uitdaging. Het is fantastisch dat Nederlandse en Friese bedrijven inspelen op internationale kansen en ontwikkelingen. Steeds vaker beschouwen deze bedrijven de WaterCampus in Leeuwarden als belangrijke partner. DMT is hiervan een mooi voorbeeld”, aldus wethouder Deinum. De WaterCampus Leeuwarden is het fysieke knooppunt van de Nederlandse watertechnologiesector. Hier werken (inter-)nationale bedrijven, kennisinstellingen en overheden in de watertechnologiesector samen om oplossingen te vinden voor wereld water problemen door het stimuleren van innovatie, onderwijs en ondernemerschap van wereldniveau en om daarmee de positie van Nederlandse watertechnologie te versterken. Op de WaterCampus is moderne kantoorruimte beschikbaar met uitstekende faciliteiten.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement