Ondernemend Friesland nieuws

Domino ICT ontwikkelt eigen clouddienstenpakket

“We willen samen optrekken met onze klanten om iets te bereiken, met dat doel voor ogen investeren we permanent in de nieuwste ontwikkelingen”, vertellen commercieel directeur Wybren Lok en extern projectmanager Ernest Dik van Domini ICT. Het duo wil duidelijk meer zijn dan slechts de leverancier van ICT-diensten. OF sprak met hen over klantgerichtheid,efficiënt ondernemen en hun nieuwe clouddienstpakket Tell-IT.

“Wij hebben oog voor het rendement van de investeringen van onze klanten. Daar zijn onze adviezen op gebaseerd. We luisteren goed naar onze klanten, maar houden onze blik tegelijkertijd op de toekomst gericht”, aldus Lok. Tell-IT, de verzamelnaam voor tal van diensten die nu door Dominio ICT in de markt worden gezet, is daar een goed voorbeeld van. Het is een combinatie van verschillende oplossingen, waar de klant die diensten uit kan halen die voor zijn bedrijfsvoering relevant zijn, legt Dik uit. Al die diensten hebben een gemeenschappelijk karakter. Ze worden afgenomen in de vorm van een abonnement tegen een vast bedrag per maand en zonder investering vooraf.

 

Eigen datacentra

“De diensten worden aangeboden vanuit onze eigen datacentra en we maken gebruik van eigen hardware en verbindingen”, stelt Dik. “Je kunt als ondernemer altijd en overal gebruikmaken van alle onelinediensten zonder dat je zelf bezig hoeft te houden met de achterliggende technologie. Het is efficiënt en nog voordelig ook, want je hoeft niet te investeren in hardware zoals bijvoorbeeld een eigen server of een telefooncentrale. Het enige wat je nodig hebt is een internetaansluiting en die kunnen we desgewenst ook verzorgen.”

 

Betrouwbaar en veilig

Of het nu gaat om de opslag van informatie, bellen over internet, betrouwbaar en veilig internet of 24 per dag overal bij je eigen data kunnen, via de cloud is het allemaal mogelijk. Zelfs bellen via een eigen online telefooncentrale behoort tot de mogelijkheden. Dik: “Tell-IT bevat dus een heel breed pallet aan clouddiensten. Het is een zeer betrouwbaar en veilig systeem. We werken op dat gebied dan ook strategisch samen met grote spelers zoals KPN en Nederlandse datacentra.”

 

De voordelen zij groot, stelt Lok. “ Met dit model maken we het ook voor de kleinere ondernemer mogelijk om van deze diensten gebruik te maken. Alleen al op de telefonie kan een bedrijf zo 30 procent besparen en toch altijd en over bereikbaar zijn. Tell-IT heeft de toekomst. Het is de manier om slim en efficiënt te ondernemen.”

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement