Ondernemend Friesland nieuws

DVC heeft wereldprimeur met iPhone/iPod applicatie

 

De Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) brengt een iPhone/iPod Touch applicatie op de markt. Met deze applicatie – ‘Mijneigenvlag’ – kunnen gebruikers van deze slimme ‘multimedia apparaatjes’ nu overal hun persoonlijke vlag ontwerpen en bestellen. Met een eigen foto als uitgangspunt. De vlag wordt binnen 6 werkdagen geleverd. ‘Mijneigenvlag’ is te vinden in de rubriek ‘lifestyle’ van de iPhone App Store. Downloaden is gratis. De vlaggenproducent uit Friesland heeft hiermee een wereldprimeur. Voor zover is na te gaan, was er nog geen vergelijkbare toepassing op de markt.

 

Met dit bijzondere initiatief wil DVC de drempel verder verlagen, voor particulieren die met een foto als uitgangspunt een origineel doekproduct als een vlag en een fotodoek willen creëren. Eerder introduceerde DVC een succesvolle webwinkel: www.mijneigenvlag.nl. Met deze techniek als basis, is een even toegankelijke iPhone/iPod applicatie ontwikkeld. ‘Mijneigenvlag’ App heeft dezelfde herkenbare stijl en opbouw als de succesvolle website. Een paar simpele stappen volstaan om een passend doek te kiezen, tegen een verrassend sympathieke prijsstelling, om daar vervolgens een eigen ontwerp voor te maken. Een en ander is tot stand gekomen in samenwerking met Speak in Surhuisterveen.

 

Binnen één week resultaat

DVC speelt met ‘Mijneigenvlag’ App goed in op het groeiende leger iPhone/iPod gebruikers die de Apple multitouch-technologie voor steeds meer doeleinden inzetten. Dankzij de applicatie kunnen gebruikers razendsnel reageren op de actualiteit. Een net geschoten foto van een pasgeboren baby, een pril bruidspaar of een kersverse jubilaris, kan binnen luttele seconden als ontwerp bij de Dokkumer vlaggenproducent worden ingeleverd om binnen één week het resultaat in huis te hebben. Dat maakt de applicatie bijzonder geschikt voor iedereen die voor familie, vrienden of collega’s op zoek is naar een origineel, uniek cadeau. Want elke doekcreatie die met ‘Mijneigenvlag’ ontstaat, is enig in zijn soort.

 

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement