Ondernemend Friesland nieuws

DVC maakt kampioensvlag

 Nederland gelooft erin, de Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) gelooft erin. Na de winst op Brazilië zijn de kansen van Oranje op het Wereldkampioenschap Voetbal meer dan realistisch. Om dit te onderstrepen, heeft de Friese vlaggenfabrikant op voorhand een passende kampioensvlag ontworpen. “Kwestie van positief denken”, zegt Algemeen Directeur van DVC Robert-Jan Hageman in de geest van het oranjelegioen. DVC neemt de vlag op maandagmiddag 5 juli in productie, klokslag 13.00 uur, onder aanwezigheid van pers en genodigden. Komt Nederland door de halve finale, dan is de kampioensvlag vanaf dinsdag 6 juli te bestellen op www.dvc.nl.

“De oranjekoorts heeft definitief toegeslagen, ook binnen onze onderneming”, aldus Hageman. “Het is geweldig om te zien hoe iedereen met de jongens van het Nederlands Elftal meeleeft. Nu we zijn doorgedrongen tot de halve finales, door één van de beste voetbalnaties ter wereld te verslaan, zijn we nog maar twee stappen verwijderd van de titel. Als bedrijf houden wij er serieus rekening mee dat Nederland zijn kansen deze keer gaat verzilveren. Dat wordt een historische gebeurtenis. Daar hoort een vlag bij, die recht doet aan de geweldige oranjesfeer.”
 
Het ontwerp ligt klaar en is volledig afgestemd op een eenmalig, feestelijke hoogtepunt in de Nederlandse voetbalhistorie. Het wordt een echte, pakkende kampioensvlag die de oranjesupporter recht in het hart zal aanspreken. Dankzij de ultramoderne druktechnieken die DVC hanteert, kan in korte tijd een hoge oplage worden geproduceerd. De persen gaan op maandag 5 juli draaien. Het tijdstip van de ‘aftrap’ is vastgesteld op 13.00 uur.De speciale WK-vlag is vanaf dinsdag 6 juli te bestellen via de site www.dvc.nl. “Het wordt een schitterend item om de finale extra luister bij te zetten!”

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement