Ondernemend Friesland nieuws

Ecommerce Academie nieuw digitaal initiatief van NOFCOM & 360ecommerce

De stap om een webwinkel te beginnen is volgens Roeland Westra van NOFCOM een digitale stap te ver voor veel bedrijven. Met name de onbekendheid met het opzetten en runnen van een online shop is voor veel ondernemers een digitaal struikelblok. Met de Ecommerce Academie is het voor bedrijven mogelijk een eigen internetwinkel op te starten en te beheren inclusief intensieve en professionele begeleiding van Oeds Hiemstra en Nico Oud van 360ecommerce, 2 ervaren ecommerce ondernemers uit Noordbergum.

Online ondernemen met eigen webshop

Vanaf 26 april 2012 worden elke maandag ochtend maximaal 8 ondernemers, in 10 workshops, voorbereid op en begeleid naar het online ondernemen. Gedurende deze workshops bouwen we samen een complete Magento webshop, zonder dat daar technische kennis voor nodig is. De webshop die wordt gebouwd blijft in bezit van de ondernemer.

 

Online ondernemen onder professionele begeleiding

Gedurende het programma leren ondernemers over de inrichting, het beheer en het in de markt zetten van de webshop. hoe je de webshop inricht, beheert en in de markt zet. Na afloop heeft u als ondernemer een eigen webshop en weet u als geen ander om deze hoger in Google te positioneren.

 

Online voordeel

Na het traject hebben bedrijven nog recht op 4 advies uren voor vragen. Begin vandaag nog met online ondernemen. Het complete traject incl. webshop kost normaal € 2950,- Met de actiecode NOFCOM kunt u deelnemen aan de Ecommerce Academie voor slechts € 2500,-“ . U kunt zich aanmelden via www.ecommerceacademie.nl .

 

NOFCOM is het leerbedrijf van ROC Friese Poort. De kernactiviteit van NOFCOM is het meedenken met MKB ondernemers inzake digitale innovatie zoals website, webshop, social media en digitale communicatie via nieuwsbrieven. In samenwerking met ICT- en internetpartners uit Noordoost Friesland fungeert NOFCOM als aanjager voor nieuwe digitale initiatieven.


360ecommerce is een full service internet bureau gespecialiseerd in het genereren van meer leads en omzet via websites en webshops.360ecommerce is een full service internet bureau gespecialiseerd in het genereren van meer leads en omzet via websites en webshops.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement