Ondernemend Friesland nieuws

Ecurion opent 8e vestiging in Friesland

Veel zelfstandig ondernemers zijn niet voldoende op de hoogte van de waarde van hun afgesloten financiële producten. Wanneer in deze producten rigoureuze veranderingen voordoen dan wordt hier niet adequaat genoeg op gereageerd. Met alle toekomstige gevolgen van dien. Dit is juist een belangrijk moment om daar waar nodig maatregelen te nemen. Dit stelt Henk Rooseboom, directeur van de onlangs geopende 8e vestiging van Ecurion

Ecurion heeft onlangs haar 8e vestiging geopend in Burgum. De adviseurs van Ecurion zijn gespecialiseerd in de financiële advisering voor ondernemend Nederland. Ecurion lost alle financiële vraagstukken op het gebied van pensioenen, hypotheken en vermogensplanning van de ondernemer op een persoonlijke en deskundige wijze op. Waar mogelijk zoekt Ecurion de scheidslijn op tussen privé en zakelijke financiën, omdat juist op dat gebied veel winst voor ondernemers valt te behalen. De ondernemer creëert hierdoor tijdswinst, krijgt deskundig en écht onafhankelijk advies en behaalt prijsvoordeel door de kostentransparante werkwijze van Ecurion.

 

Belangrijk onderscheid van Ecurion is dat men niet op provisiebasis werkt, maar met een adviesvergoeding aan de klant. Hierdoor is de onafhankelijk echt gewaarborgd. Groot voordeel is dat Ecurion klanten vooraf exact waar ze aan toe zijn. Deze werkwijze garandeert de klant een 100% onafhankelijk advies én veelal een lagere prijs.

 

Samenwerking Credion

Ecurion werkt nauw samen met Credion, dé onafhankelijke adviesorganisatie in zakelijke financieringen. Door de samenwerking zijn wij in staat om voor u met de beste oplossing te komen bij een zakelijke financieringsvraag. Als u gebruik maakt van de diensten van Credion en Ecurion voorkomt u dat er risico's dubbel verzekerd zijn of, erger nog, dat er risico's niet verzekerd zijn.

 

Toonaangevend

Voor Ecurion staat onafhankelijkheid voorop. Ecurion heeft geen belang bij een bepaalde bank of instelling, maar wel bij een tevreden ondernemer.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement