Ondernemend Friesland nieuws

Een hoogst persoonlijk relatiegeschenk

Een hoogst persoonlijk relatiegeschenk

Het is begin september en we genieten volop van de laatste zomerse dagen. Kerstmis lijkt nog mijlen ver weg. En aan kerstpakketten voor uw medewerkers denkt u waarschijnlijk nog helemaal niet. Toch is dit het moment waarop Louke Koopman - eigenaar van groothandel in relatie- en kerstgeschenken ‘Yokado’ - zich opmaakt voor de drukste tijd van het jaar.     

 

In het nieuwe pand van Yokado aan de Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen leggen Koopman en zijn team de laatste hand aan de inrichting van de royale showroom waar meer dan vijfduizend cadeau artikelen gepresenteerd worden. Koopman - die het bedrijf vorig jaar overnam van Overwijk Kerstpakketten B.V. - is trots op de nieuwe showroom én op de aansprekende locatie in het befaamde stadion.

 

Persoonlijk geschenk

Louke Koopman: “Bezoekers kunnen zich in onze showroom in alle rust oriënteren en ideeën opdoen voor een relatiegeschenk of kerstpakket. Een goed relatiegeschenk heeft een hoge attentiewaarde. Het moet onderscheidend zijn en de naam van de gever op een positieve en originele wijze onder de aandacht van de ontvanger brengen. Daarom is het belangrijk om vantevoren helder te hebben wie je doelgroep precies is, welke boodschap je wilt overbrengen en welk budget je hiervoor beschikbaar hebt. Niet iedere ondernemer heeft tijd en zin om zich in al deze zaken te verdiepen, daarom denken wij graag met hen mee over een persoonlijk en passend geschenk. Maatwerk dus. Het geven van een geschenk is immers een unieke gelegenheid om de band met zakenrelaties te versterken. Die kans moet je ten volle benutten.”

 

Zelf uw kerstpakket samenstellen

In de showroom van Yokado kan de bezoeker zijn of haar eigen unieke kerstpakket samenstellen vanaf 40 pakketten. Er zijn basispakketten die per vanaf 5 stuks leverbaar zijn. Klanten kunnen kiezen uit verschillende categorieën: gezondheid & wellness, koken & tafelen, vrije tijd & reizen, enz. Tevens biedt Yokado een uitgebreid aanbod van pakketten met een bepaald thema, van het meer traditionele kerstpakket op basis van ‘food’ tot een eigen keuze kado, waarbij de ontvanger zelf kan kiezen via internet. Wie zelf een kerstpakket samenstelt, kan ook producten uit verschillende categorieën met elkaar combineren. Wanneer het pakket samengesteld is, maken de medewerkers van Yokado een prijsopgave en een foto van het pakket en de verpakking waarin het aangeboden zal worden aan de gelukkige ontvanger. Pas als de klant tevreden is over inhoud, prijs en presentatie, wordt de bestelling in gang gezet.. “Of het nu om vijf of vijfduizend pakketten gaat, wij verzorgen het graag. Kortom bij Yokado is bijna alles mogelijk. Wel is het raadzaam om het kerstpakket van uw keuze tijdig te bestellen, om te voorkomen dat een bepaald artikel nét is uitverkocht.

Yokado.nl relatiegeschenken

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement