Ondernemend Friesland nieuws

Energie Service Friesland branchewinnaar bij De Succesfactor

Energie Service Friesland branchewinnaar bij De Succesfactor

Energie Service Friesland uit Heerenveen is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de CV-onderhoudsbranche. Met een zeer sterke positionering heeft Energie Service Friesland zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming aldus de commissie.

Energie Service Friesland wordt in haar branche gezien als een van de vooraanstaande bedrijven en weet haar grote kennis van ketels, geisers, boilers e.d. en haar klant- en servicegerichte aanpak uitstekend met elkaar te combineren. Hierdoor bereikt het bedrijf bij haar klanten een grote mate van tevredenheid. De Nominatiecommissie ziet in Energie Service Friesland een vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de binnenlandse en buitenlandse markt en is van mening dat zij met recht genomineerd is voor de Nationale Business Succes Award.

 

Opmerkelijk onderscheidend vermogen

Tot een van de leidende bedrijven in haar branche is Energie Service Friesland in korte tijd uitgegroeid. Op het gebied van warmte, koeling en ventilatie etc. biedt het bedrijf een compleet pakket aan producten en diensten. Men onderscheidt zich met name door de klantgerichtheid die het in alles wat men doet aan de dag legt, maar ook door de duidelijke profilering (uitstekende service en hoge kwaliteit), dat zeer positief gewaardeerd wordt door haar klanten. Om de vakbekwaamheid (en klantvriendelijkheid) van de werknemers op peil te houden ontvangen alle werknemers regelmatig een training, ook zijn alle technici en servicemonteurs volledig gecertificeerd. De servicedienst is ‘24/7’ bereikbaar om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken en klanten kunnen zelf het moment kiezen dat er een monteur bij hen aan huis komt.

 

Positie in de markt

Dit jaar bestaat Energie Service Friesland 40 jaar. Bij het bedrijf zijn ongeveer 50 werknemers in dienst. Het bedrijf heeft zich gevestigd in Heerenveen en is actief in de particuliere en zakelijke markt in Noord-Nederland. De uitstekende reputatie van het bedrijf in de branche is wat opvalt bij de Nominatiecommissie. Door met haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen in een markt die continue in beweging is, weet Energie Service Friesland haar concurrenten vaak een slag voor te zijn.

 

Over de Nationale Business Succes Award

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.

 

De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, als ook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de nationale Business Succes Award.

 

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement