Ondernemend Friesland nieuws

Entrepreneur of the year: E-kwadraat tweede

Afgelopen zaterdag 10 oktober 2009 zijn de winnaars van Entrepreneur of the Year 2009 bekend gemaakt. In de categorie ‘ Emerging’  werd het Leeuwarder bedrijf E-kwadraat tweede.  De eerste prijs ging naar Claudia Willemsen van ‘ Kleertjes.com’ . De prijzen werden uitgereikt tijdens een galafinale in de Cruise Terminal in Rotterdam door Bernard Wientjes (VNO NCW), Pieter Jongstra en staatssecretaris Jan Kees de Jager. De avond werd begeleid door Humberto Tan.

E kwadraat advies uit Leeuwarden was zoals gezegd medefinalist in de categorie ‘Emerging’. Samen met Eliza Was Here, Avit Systems en Kleertjes.com streden zij om de felbegeerde prijs. Na een geweldige introductie van alle bedrijven heeft Claudia WIllemsen van Kleertjes.com de Entrepeneur of the Year 2009 gewonnen.

In de categorieën ‘Accellerating’, waar zes bedrijven aan meededen, hebben Niels en Walter Peteri van het bedrijf Quooker de award gekregen. In de categorie ‘Master’ streden Rob van Rees (Greenchoice) en Hans Smit (apotheekzorg). Hans Smit heeft de ‘Master’ gewonnen.

De Entrepreneur of the Year award wordt jaarlijks georganiseerd door Ernst en Young. Tijdens het galafeest van afgelopen zaterdag werd wel duidelijk dat in periode van crisis er nog voldoende ondernemers zijn met visie, passie en overtuiging. Alle genomineerde ondernemers hebben goede ideeën, overtuigingskracht, lef en doorzettingsvermogen om in deze periode niet alleen maatschappelijk en verantwoord, maar ook duurzaam te ondernemen.

E kwadraat advies is een bedrijf dat projecten initieert, ontwikkelt en begeleidt op het gebied van duurzame energie. Het bedrijf noemt zichzelf  ‘ de architect van de duurzame keten’ .

De gemeente Leeuwarden is trots op het bedrijf, dat een schoolvoorbeeld is van ondernemingslust en innovatief denken. De gemeente plaatste op 12 oktober dan ook een felicitatieadvertentie in de Leeuwarder Courant en het Financieele Dagblad.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement