Ondernemend Friesland nieuws

Estro, een nieuwe naam in de kinderopvang

Catalpa, moederorganisatie van onder andere Catalpa Kinderopvang, B4KIDS, Kinderopvang Compagnie en uk, heeft een nieuwe naam en eigen identiteit. Voorheen maakte de moederorganisatie gebruik van de naam van een van haar dochterorganisaties, namelijk van Catalpa Kinderopvang.
Catalpa, moederorganisatie van onder andere Catalpa Kinderopvang, B4KIDS, Kinderopvang Compagnie en uk, heeft een nieuwe naam en eigen identiteit.

 

Voorheen maakte de moederorganisatie gebruik van de naam van een van haar dochterorganisaties, namelijk van Catalpa Kinderopvang. Met de introductie van Estro zet de organisatie een volgende stap in haar ambitie om van vergaande betekenis te zijn binnen de sector. Sabine Kloos, algemeen directeur Estro: ‘Het gebruik van dezelfde naam als moederorganisatie van een van de dochterorganisaties zorgt geregeld voor verwarring. Voor ons is nu het moment aangebroken om als moederorganisatie van de gehele groep meer naar buiten toe te treden en te laten zien wie wij zijn en waar we voor staan. Sinds 2005 heeft marktwerking in de kinderopvang zijn intrede gedaan. Dit maakt kinderopvang in de huidige vorm tot een relatief jonge sector. Wij willen nu samen met verschillende betrokken partijen in een open dialoog een volgende stap zetten in de ontwikkeling van deze branche.” Estro is een oud, klassiek Grieks woord en betekent vrij vertaald inspiratie en passie. Het wordt vandaag de dag gebruikt voor een betrokken persoon met creativiteit, energie en drive: een natuurlijk leider. Estro verbeeldt de rol en ambitie van de organisatie als onderscheidend kwaliteitsmerk in de kinderopvang in Nederland. Catalpa Kinderopvang blijft als een van de dochterorganisaties deze naam voeren. Catalpa Kinderopvang heeft in Fryslan onder andere vestigingen in Drachten, Leeuwarden, Sneek, Ijlst en Heeg.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement